• Opvolger Microsoft Surface Book wordt een normale laptop

  De opvolger van de Microsoft Surface Book krijgt geen afneembaar scherm en zal een normale laptop worden.

  Dat meldt DigiTimes donderdag. De nieuwe Surface Book zou een clamshell-design gaan krijgen en eind maart of in april op de Amerikaanse markt worden uitgebracht.

  Daarnaast meldt de bron dat de laptop voor ongeveer 1.000 dollar zal worden verkocht. Dat is een aanzienlijk lager bedrag dan van het huidige model, dat ongeveer 1.500 dollar kostte ten tijde van de lancering.

  Surface Pro

  De reden achter dit besluit heeft volgens DigiTimes te maken met het idee dat consumenten het product verwarde met de Surface Pro-lijn van het bedrijf. Dat is een lijn Windows 10-tablets dat in combinatie met een afneembaar toetsenbord te gebruiken is.

  Ook zouden de hoge prijzen voor de verschillende modellen niet aantrekkelijk zijn en mensen zelfs wegjagen. Microsoft heeft niet gereageerd op de geruchten.

  Surface Book in Nederland

  De Microsoft-laptop Surface Book zal vanaf 20 april ook in Nederland worden verkocht. Dat heeft het technologiebedrijf op woensdag bekendgemaakt.

  De laptop heeft een ontkoppelbaar scherm dat ook als tablet gebruikt kan worden. Het flexibele scharnier kan in meerdere posities worden gebogen. Volgens Microsoft houdt de laptop het op een volle accu 16 uur vol.

  De Surface Book zal in Nederland worden aangeboden vanaf 1.649 euro voor een i5-model met 128 GB opslag en 8 GB werkgeheugen. De prijzen lopen op tot maximaal 3.649 euro voor een i7-model met 16 GB werkgeheugen en 1 TB opslag.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :