• http://www.batterij-pc.nl/
  Hoog kwaliteit batterij Bose EB-BR360ABE 200MAH/0.77Wh 3.85V/4.4V compatibile SAMSUNG Gear Fit2 Fit2 SM-R360 Series,accu voor Bose EB-BR360ABE 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd ! Bose EB-BR360ABE korting tot 30%.

  200MAH/0.77Wh - 3.85V/4.4V - Li-ion batterij EB-BR360ABE compatible SAMSUNG Gear Fit2 Fit2 SM-R360

  Home > SAMSUNG laptop accu > accu SAMSUNG EB-BR360ABE > ac adapter

  Batterij SAMSUNG EB-BR360ABE

  • Merknaam: SAMSUNG ACCU
  • Type: Li-ion
  • Batterijcapaciteit: 200MAH/0.77Wh
  • Batterijvoltage: 3.85V/4.4V
  • Kleur: Zwart

  Nieuw en lage prijs SAMSUNG EB-BR360ABE laptop accu. Deze SAMSUNG EB-BR360ABE 3.85V/4.4V 200MAH/0.77Wh accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De toshiba accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

  Deze SAMSUNG EB-BR360ABE laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

  Deze SAMSUNG EB-BR360ABE laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

  Samsung Gear Fit2 Fit2 SM-R360

  Hoe gaat mijn SAMSUNG EB-BR360ABE laptop accu langer mee?

  1. Stel de batterij EB-BR360ABE niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

  2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de EB-BR360ABE laptop batterij en de laptop zelf.

  3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de SAMSUNG Gear Fit2 Fit2 SM-R360 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

  4. Laat de SAMSUNG EB-BR360ABE batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

  5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info:batterij-pc.nl .

  SAMSUNG EB-BR360ABE batterij de laagste prijs!

  1. Wij bieden de Lage Prijs accu SAMSUNG EB-BR360ABE.

  2. EB-BR360ABE batterij korting tot 30%.

  3. laptop batterij 24 uur per dag Klantenservice aan te bieden op werkdagen.

  4. accu EB-BR360ABE 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug!

  Wij verzenden naar de Laptop accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-samsung-EB-BR360ABE-179495.htm
  JP: http://www.denchi-pc.com/samsung-battery-EB-BR360ABE-p211531.htm
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/samsung-EB-BR360ABE-179458.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/samsung/EB-BR360ABE-laptop-akku/179182
  FR: http://www.ruebatterie.fr/samsung-EB-BR360ABE-batterie-3434.htm
  ES: http://www.para-bateria.com/SAMSUNG-EB-BR360ABE-baterias-200MAH/0.77Wh-192634.htm
  UK: http://www.batteryforpc.co.uk/samsung-battery-EB-BR360ABE-p1776011.htm
  RU: http://twobattery.com/EB-BR360ABE-battery-SAMSUNG-b1776124.htm

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  votre commentaire
 • Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma’s wordt computeren leuker en handiger! We bespreken de beste freeware van dit moment en nieuwe versies van ‘evergreens’.

  Tip 01: Scan je downloads

  Geschikt voor: Windows 7, 8(.1), 10

  Zelfs wanneer je software uit een ogenschijnlijk betrouwbare bron downloadt, kan het gebeuren dat het installatiebestand ongewenste narigheid bevat. Om dat buiten de deur te houden, hebben we natuurlijk allemaal een virusscanner draaien. Helaas is geen enkele scanner volmaakt en dus zouden we er liever meerdere tegelijk gebruiken. En dat is (los van de kosten) dan weer geen goed idee, want die bijten elkaar. Ieder nummer weer wijzen we je erop dat je een bestand kunt laten scannen door de dienst VirusTotal, waarmee je tientallen scanners op een bestand kunt loslaten. Tenminste, wanneer dat kleiner is dan 64 MB. Maar ja, da’s wel een gedoe: iedere keer een net gedownload bestand weer uploaden bij die site. Dat kan makkelijker en wel met Winja. Winja nestelt zich in het contextmenu van Windows en daardoor kun je eenvoudig vanuit Verkenner kiezen voor Scan With Winja. Het bestand wordt nu automatisch naar VirusTotal gestuurd en even later verschijnt de samenvatting van het scanrapport. Staat de teller op 0 dan is alles goed. Is er veel gevonden, dan gooi je de download snel weg. Bij een paar gevonden items rechtsklik je in Winja op de bestandsnaam en kies je Open Reportom te zien of dat zorgelijk is.

  Tip 02: Kleintje foto

  Geschikt voor: elk systeem

  Wie serieus aan de slag wil met fotobewerking, heeft de keus aan meerdere fantastische programma’s, zowel gratis als betaald. Stuk voor stuk vergen die de nodige studie om er het maximale uit te halen. Daarmee vallen ze haast vanzelf af voor mensen die hooguit zo nu en dan een foto willen oplappen. Gelukkig is er in de categorie ‘snel en simpel’ ook genoeg keus. Een hele aardige optie vormt Polarr, een online-toepassing die de belangrijkste bewerkingsfuncties gratis biedt. Zo kun je alle gangbare kleur- en lichtcorrecties uitvoeren, zelfs met professionele curven, en zijn er wat filters. In tegenstelling tot sommige online-concurrenten kun je bij Polarr behoorlijk grote foto’s uploaden. Wie eenmaal de smaak te pakken heeft, kan de toepassing desgewenst tegen betaling uitbreiden (maar dan kun je natuurlijk ook overstappen op uitgebreidere gratis software).

  Een aardige bijkomstigheid van Polarr is dat de toepassing niet alleen in de browser beschikbaar is, je kunt hem ook downloaden voor Windows, macOS, ChromeOS en Linux én er is een iOS- en Android-app!

  Tip 03: Beter verwijderen

  Geschikt voor: Windows XP, Vista, 7, 8(.1), 10

  Deze rubriek is natuurlijk bedoeld voor het verwerven van leuke, nuttige of interessante software, maar soms wil je ook wel weer eens af van een programma. De meeste software biedt daarvoor een uninstaller en anders kun je het centraal regelen via het Windows-onderdeel Apps. Bij beide mogelijkheden blijft de kans helaas aanwezig dat er zaken achterblijven omdat de verwijderprogramma’s maar al te vaak mappen of registerverwijzingen over het hoofd zien. Er bestaan dan ook speciale programma’s voor software-verwijdering, zoals Geek Uninstaller. Geek Uninstaller voert eerst het reguliere verwijderprogramma uit dat bij een toepassing hoort en scant vervolgens het systeem op achtergebleven mappen of registerverwijzingen. Dat gebeurt razendsnel en maar al te vaak vindt Geek nog iets. Als er geen reguliere verwijderaar beschikbaar is, biedt Geek in zijn contextmenu Geforceerd Verwijderen en je kunt het programma ook gebruiken om verweesde vermeldingen uit de lijst te wissen (Vermelding Verwijderen). En je kunt vanuit Geek gelijk de installatiemap, registersleutel of website van de maker te bezoeken. Prettige bijkomstigheid: het programma is portable én in het Nederlands.

  Tip 04: Niet te warm

  Geschikt voor: Windows 7, 8(.1), 10

  Het Amerikaanse NZXT is bekend als leverancier van geavanceerde koelers, fraaie systeemkasten en meer van dat soort moois. Wie geld investeert in dat soort producten wil vaak ook zijn systeem nauwkeurig in de gaten kunnen houden en om die reden maakte de fabrikant het programma Cam. Het aardige van Cam is dat je het ook kunt gebruiken wanneer je pc niet één component van NZXT bevat.

  Cam is in zijn eenvoudigste vorm een monitorprogramma dat een snelle blik biedt op de temperatuur van de gpu en cpu, vrij geheugen en nog zo wat zaken. Maximaliseer je het venster, dan schakelt Cam over naar een meer professionele modus met een veel gedetailleerder overzicht. Hierin vind je bijvoorbeeld de temperatuur per processorkern, gegevens van allerlei moederbordsensoren en grafieken van gpu-temperatuur, netwerkgebruik en beeldjes per seconde in de laatst gespeelde game. Vooral die temperatuurgrafiek is handig, want grafisch intensieve games willen je kaart nog wel eens flink opstoken. Om dat in de gaten te houden is er zelfs een handige overlay-modus die informatie binnen een game kan laten zien.

  Tip 05: Zoek ruimtevreters

  Geschikt voor: Windows 7, 8(.1), 10

  Met die grote harde schijven van tegenwoordig maken we ons nog maar zelden zorgen om ruimtegebrek, maar als er één ijzeren computerwet is, dan is het wel: zelfs de grootste schijf loopt een keer vol. Er zijn heel wat (gratis) programma’s die je kunnen vertellen welke bestanden en mappen de meeste ruimte opslokken maar er is er niet één zo fijn als Xinorbis. Deze tool is er in een gratis versie en een betaalversie, waarbij die laatste extra functies biedt zoals het vinden van dubbele bestanden. Wij nemen genoegen met de gratis versie en die biedt al genoeg om vrolijk van te worden. Na een razendsnelle scan toont het programma een samenvatting van zijn bevindingen waarin je bijvoorbeeld ziet hoeveel ruimte wordt ingenomen door films, hoeveel door muziek enzovoort. Via Mapeigenschappen krijg je een nog veel beter inzicht en kun je opvragen hoeveel bestanden in elke categorie zijn gevonden en hoeveel ruimte ze precies opslokken. Dat kan zelfs met nog meer criteria (bijvoorbeeld op extensie) en Xinorbis biedt ook nog een top 101 in de categorieën grootste en kleinste.

  Xinorbis is overigens ook beschikbaar als portable versie.

  Tip 06: Beter rekenen

  Geschikt voor: Windows, macOS, iOS, Android

  Op de rekenmachine van Windows valt weinig aan te merken en concurrerende (mobiele) besturingssystemen bieden doorgaans dergelijke functionaliteit ook of er is een groot assortiment aan apps voor dat doel beschikbaar. Veel rekenmachines haken echter af als er ook een grafiekje gemaakt moet worden en als het aankomt op interactie geven ze al helemaal niet thuis. Maar niet getreurd: met de fraaie Desmos Graphing Calculator (ook beschikbaar als iOS- en Android-app) kan iedereen gewoon in elke hedendaagse browser aan de slag want het moois is gemaakt in html5.

  In zijn eenvoudigste vorm is Desmos een alledaagse (wetenschappelijke) calculator waarin je gewone berekeningen kunt maken inclusief de vertrouwde exponentiële, logaritmische, goniometrische en statistische functies. Daar begint het echter pas. In Desmos kun je gemakkelijk functies invoeren van de vorm y=f(x) en daarvan wordt vervolgens de grafiek getoond. Die functies mogen echter ook parameters bevatten (bijvoorbeeld y=ax) waarbij je aan de parameter a een schuifregelaar kunt koppelen. Zo maak je grafieken waarmee je interactief kunt spelen. Voor de meeste mensen houdt het hier wel op, maar wie echt behoefte heeft aan zwaar wiskundig geschut kan nog dieper graven.

  Tip 07: Alles voor images

  Geschikt voor: Windows XP, 7, 8(.1), 10

  We doen steeds minder met fysieke cd-, dvd- en blu-ray-schijfjes, maar toch zijn ze nog lang niet uit ons leven verdwenen. De meeste mensen hebben nog een flinke collectie van die dingen in huis. Wil je langzaam je verzameling schijfjes digitaliseren of wil je voor veiligheidsdoeleinden een back-up maken, dan ligt het voor de hand om er een image-bestand van te maken. Zo’n bestand – vaak in iso-formaat – heeft als voordeel dat je het met speciale software (zoals Virtual CloneDrive) kunt openen alsof het een schijfje is dat je in de speler stopt. Sterker nog: dergelijke software biedt vaak een groot aantal virtuele stations, zodat je meerdere image-bestanden tegelijk open kunt hebben. Blijft alleen de vraag hoe je image-bestanden maakt? Dat gaat uitstekend met ISO Workshop. Dat programma stelt je niet alleen in staat om iso-bestanden te maken van schijfjes of mappen, maar ook om ze vanuit andere formaten (zoals bin, nrg of img) te converteren, om er bestanden uit te kopiëren of om ze te branden op een fysiek schijfje.

  Tip 08: Meer Taakbeheer

  Geschikt voor: Windows XP, 7, 8(.1), 10

  Het onderdeel Taakbeheer van Windows voldoet voor veel gebruikers uitstekend, áls ze het al ooit gebruiken dan hooguit om een vastgelopen programma te sluiten. Voor nieuwsgierige computeraars is Taakbeheer echter een rijke bron van informatie waarmee ze zicht houden op het wel en wee van de pc.

  Er zijn voor Taakbeheer volop alternatieven die het Windows-onderdeel niet per se hoeven te vervangen, maar wel mooi kunnen aanvullen. Een daarvan is AnVir Task Manager Free. Dit programma plaatst na installatie een aantal pictogrammen in het Systeemvak (maximaal vijf) die in één oogopslag informatie tonen over geheugengebruik, schijfstatus, netwerkverkeer, cpu-belasting en voor laptops batterijstatus. Daarnaast houden ze temperaturen bij. Dat is echter nog maar het begin. Dubbelklik je op een van die pictogrammen, dan opent het echte taakbeheer-onderdeel en dat is zeer uitgebreid. Zo kun je niet alleen à la Windows-Taakbeheer vastgelopen processen stoppen of onderdelen uit de opstartlijst verwijderen, maar ook diepgravende informatie opvragen over gebruikte dll-bestanden, brongebruik (cpu-tijd, lees- en schrijfoperaties, en dergelijke) en nog veel meer. Ook kun je vanuit AnVir snel informatie over processen opvragen bij Google.

  Tip 09: Superieure mediaspeler

  Geschikt voor: Windows XP, 7, 8(.1), 10

  Hoeveel mensen zouden de standaard mediaspeler (Films en TV in Windows 10) van Windows bewust gebruiken? O, het onderdeel speelt video’s keurig af, tenminste als het een niet al te exotisch formaat is, maar minimalistisch is het allemaal wel. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen voor een alternatief kiezen. VLC is een zeer populaire en uiterst betrouwbare optie, maar stiekem is Daum PotPlayer toch nog mooier. Deze speler kan uiteraard uit de voeten met een enorm aantal audio- en videoformaten (waaronder ook 4k, hdr en 360 graden) maar blinkt vooral uit in flexibiliteit en een enorme hoeveelheid aanvullende functies voor de liefhebber.

  Om te beginnen met dat eerste: je kunt PotPlayer helemaal naar je hand zetten, zowel qua uiterlijk als qua bediening en werking. Als het gaat om aanvullende functies kent PotPlayer geen gelijken. Zo biedt PotPlayer een groot aantal gereedschappen om video’s te vervormen, wat handig is wanneer de beeldverhouding van het filmpje niet kloppend te krijgen is met die van de beeldschermresolutie. Ook kun je met PotPlayer video’s live te lijf met allerlei filters en effecten, bijvoorbeeld om beeld te roteren, te spiegelen of te verscherpen. En dat alles is nog maar het topje van de ijsberg van wat de tool kan!

  Tip 10: Lezen, lezen, lezen

  Geschikt voor: Android

  Windows of MacOS? Android of iOS? Het zijn van die klassieke twistpunten waar mensen zich buitengewoon over kunnen opwinden. In die zelfde categorie past de vraag ‘e-reader of tablet?’. Voor allebei valt wel wat te zeggen, bijvoorbeeld dat veel e-readers geen verlicht scherm hebben en daardoor prettiger zijn voor gebruik op het strand of buiten in de tuin. Anderzijds zijn e-readers vooralsnog hopeloos als het gaat om graphics, dus lees je (ook) boeken die meer dan alleen tekst bevatten, dan verdient het scherm van een tablet verreweg de voorkeur.

  En dan heb je nog de juiste app nodig. Heb je een iPad, dan gebruik je vermoedelijk iBooks. Voor Android-tablets is de juiste app beslist EBookDroid. Dit juweel leest niet alleen traditionele e-bookformaten zoals epub of mobi maar ook bestanden die doorgaans meer beeld of andere opmaakelementen bevatten zoals pdf, djvu of het voor strips populaire cbr- of cbz-formaat. De app houdt van elk boek bij waar je gebleven bent, laat je bladwijzers bewaren en notities maken, kan boeken doorzoeken en is uitgebreid configureerbaar. Puur leesplezier!

  Tip 11: Android-verkenner

  Geschikt voor: Android

  Wie met iOS werkt heeft tot versie 11 moeten wachten op een standaard-onderdeel voor bestandsbeheer. Op dat gebied hebben gebruikers van Android altijd veel meer vrijheid gehad, maar wat heb je aan vrijheid zonder de juiste gereedschappen om er optimaal gebruik van te kunnen maken? Met Total Commander – file manager voor Android heb je die gereedschappen. Deze app kan heel veel dingen die zijn grote Windows-broer ook kan. Total Commander is een bestandsbeheerder met twee vensters zodat je twee mappen tegelijk open kunt hebben en dus is het kopiëren, verplaatsen en wissen van bestanden met deze app een eitje. Allerlei ingebouwde bestandsviewers vergemakkelijken het leven nog meer en als dat nog niet genoeg is zijn er ook nog plug-ins waarmee je bijvoorbeeld ftp-locaties kunt openen of bestanden van je lokale netwerk kunt benaderen. Het aardige van Total Commander is dat het ook nog eens op de meeste versies van Android werkt.

  Tip 12: Alles over websites

  Geschikt voor: Firefox

  Het web zit vol handige tools voor het analyseren van websites, maar het benaderen ervan is altijd een hoop gedoe. Je moet doorgaans naar de site met de tool om daar vervolgens de te analyseren url op te geven. Dat kan een stuk makkelijker, tenminste wanneer je Firefox gebruikt. De fantastische add-on Flagfox geeft namelijk rechtstreeks en vanuit elke site toegang tot een schat aan handig gereedschap.

  Om te beginnen toont een vlaggetje in de adresbalk je waar de server zich bevindt, iets dat soms tot verrassende inzichten kan leiden. Zo ontdekten wij dat de officiële website van de Chinese regering in … Amerika wordt gehost! Rechtsklikken we op dat vlaggetje, dan zie je de andere mogelijkheden die Flagfox biedt, waaronder het bekijken van de exacte locatie met Geotool, het opvragen van informatie over een site in WolframAlpha en het weergeven van veiligheidsdata op Virustotal. Achter More gaat nog veel meer schuil. Zo kunnen we van daaruit een pagina laten vertalen met Google Translate (handig want ons Chinees is wat roestig), naar betrouwbaarheid vragen bij WoT, url’s inkorten met Tiny URL en nog meer veiligheidsgegevens achterhalen met Mozilla Security Observatory. Via More / Opties kun je bovendien precies samenstellen welke set tools je in het menu wilt zien. Een must voor elke fanatieke websurfer!

  Gevaarlijk?

  Bij sommige freeware kun je een enge waarschuwing van je beveiligingsprogramma verwachten. Laat je niet afschrikken, maar lees goed wat er aan de hand is en of je dit logisch vindt. Programma’s maken bijvoorbeeld verbinding met internet. Deze actie kan al een reactie uitlokken bij je beveiliger. Ook voor software die relatief nieuw is of wordt aangeduid als ‘zeldzaam’ kan je beveiliger een waarschuwing geven. Vertrouw je de download? Laat het programma dan uitvoeren. Voel je twijfel? Laat je download onderzoeken door www.virustotal.com, dat doen wij ook. Deze dienst controleert je programma met meer dan vijftig beveiligingsprogramma’s. Zo zie je snel of je te maken hebt met een risico, of met een overijverig beveiligingsprogramma.

  Niet te snel klikken

  We zien het helaas te vaak en het zou verboden moeten worden: installatieprocedures die extra programma’s bundelen en zomaar aanpassingen doen. Je probeert een programma uit en voor je het weet is de homepage van je browser aangepast en ben je een aantal ongewenste programma’s rijker. Deze handelswijze heet in de volksmond ‘achterbaks’, maar de nette aanduiding is ‘potentially unwanted program’ (pup). Steeds meer beveiligingsprogramma’s letten hierop als je iets probeert te installeren. Wij gebruiken Unchecky om ‘verkeerde vinkjes’ op te merken. Je kunt de extra’s ook zelf voorkomen. Download een programma bijvoorbeeld alleen via de website van de makers. Kies altijd voor de geavanceerde of aangepaste installatie. Zo kun je goed nakijken welke opties er actief zijn. Verwijder de vinkjes bij aanpassingen/programma’s die je als ongewenst beschouwt of keur de aanpassing op een andere manier af.

   

  ASUS A32-K53 A42-K53  voor ASUS A43 A53 K43 K53 X43 serie Li-ion 5200mah 10.8V

  ACER AP13J4K  voor Acer Chromebook C720 C720P C740 Li-ion 3920mAh/45Wh 11.4V

  AKOYA A41-B34 A32-B34voor Medion Akoya S4213 S4216 S4613 E6237 P6647 P6643 Li-ion 2600mAh 14.4V

  DELL JWPHF R795Xvoor DELL XPS L401x L501x L701x serie Li-ion 56WH/ 6Cell 11.1V

  CLEVO P150HMBAT-8 6-87-X710S-4271 voor Clevo P170HM P170 li-ion 5200mAh 14.8V

  235W PW116 R224M H235P-00 laptop adapter voor Dell Optiplex 760 780 SFF Power Supply

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  votre commentaire
 • Deze LENOVO NB116 Accu Laptop vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste LENOVO Accu NB116 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

  BATTERIJ LENOVO NB116 IdeaPad 100S 100S-11IBY 80R2 100S-80 R2

  Batterijcapaciteit: 31.92Wh
  Batterijvoltage :  3.8V

  Home > LENOVO laptop accu > accu LENOVO 31.92Wh > ac adapter

  BATTERIJ HP HSTNN-IB43 IdeaPad 100S 100S-11IBY 80R2 100S-80 R2

  Dit product is ook bekend als:

  Accu’s Geschikt voor modellen

  Lenovo IdeaPad 100S
  Lenovo IdeaPad 100S-11IBY 80R2
  Lenovo IdeaPad 100S-11IBY(80R2002HGE)
  Lenovo IdeaPad 100S-11IBY(80R2002JGE)
  Lenovo IdeaPad 100S-11IBY(80R2002KGE)
  Lenovo IdeaPad 100S-11IBY(80R2002LGE)
  Lenovo IdeaPad 100S-11IBY(80R200DHGE)
  Lenovo IdeaPad 100S-80 R2

   

  LENOVO NB116 Laptop accu vervangen
  Vervangende laptop accu kopen
  Na een aantal jaren moet een laptop accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw laptop accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de laptop accu. Hier vindt u informatie over hoe u een laptop accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

  Wanneer moet u een LENOVO NB116 laptop accu vervangen?

  Als de laptop het aangeeft
  Op basis van de staat van de batterij geeft uw laptop na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
  Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de laptop in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de laptop die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de laptop stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de laptop in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
  Als de accu veel capaciteit verloren is
  Met software van de fabrikant van de laptop is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw laptop kunt gebruiken.
  Als de accu niet meer herkend wordt
  Als de accu of laptop batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de laptop te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

  Hoe u een LENOVO NB116 laptop accu op de juiste manier in gebruik neemt

  In de handleiding die bij uw laptop geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
  Toch is het heel belangrijk om uw laptop accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de laptop gaat gebruiken. De laptop ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
  De laptop minimaal 2 uur niet gebruiken om de NB116 batterij af te laten koelen.
  De laptop aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
  Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
  Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de laptop accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de laptop accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-lenovo-NB116-179490.htm
  JP: http://www.denchi-pc.com/lenovo-battery-NB116-p211526.htm
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/lenovo-NB116-179453.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/lenovo/NB116-akku/179177
  FR: http://www.ruebatterie.fr/lenovo-NB116-batterie-3429.htm
  ES: http://www.para-bateria.com/LENOVO-NB116-baterias-31.92Wh-192629.htm
  UK: http://www.batteryforpc.co.uk/lenovo-battery-NB116-p1776006.htm
  US: http://www.outeccbattery.com/31-92wh-3-8v-nb116-replacement-battery-for-lenovo-ideapad-100s-100s-11iby-80r2-100s-80-r2.html
  RU: http://twobattery.com/NB116-battery-LENOVO-b1776119.htm

  LENOVO NB116 Batterij.Online winkelen bij batterij-pc.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

  • LENOVO L11C2P32 voor Lenovo 3.7V 2cells Li-Polymer S6000,S6000-F li-ion 6340mAh/2-Cells 3.7V
  • A1800 laptop adapter voor Microsoft Surface Pro 5 & Pro 4 Intel Core M3 i5 i7
  • CLEVO 6-87-W370S-4271 W370BAT-8 voor Clevo W350ET W350ETQ serie Li-ion 5200mah/76.96Wh 14.8V
  • EAY62549202 laptop adapter voor EU wall Plug 19V 2.1A 40W AC adapter for LG E1948S E2242C E2249
  • PA-1900-24 laptop adapter voor ADP-90SB BB 19V 4.74A 90W 5.5*2.5mm charger adapter for ASUS A2 A6 series
  • PA-1900-24 19V 4.74A laptop adapter voor ASUS F8Va F8Vr F8Sa F8Sg F8Sn M6700N
  • ASUS C32-N750  voor Asus N750 N750JV N750 N750JK serie Li-ion 69Wh 11.1V
  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  votre commentaire
 • http://www.batterij-pc.nl/adapter-CPB09-007A-179495.htm

  DELL CPB09-007A  Laptop Adapter

  Hoge kwaliteit DELL CPB09-007A Laptop Adapter,100% nieuw,12 maanden garantie.

  Merken : DELL Laptop Adapter 
  Capaciteit : 100-240V~,50-60Hz ,2.0A-1.0A
  Voltage : 19V 6.85A 130W

  partnummers:
  Ot9002 CPB09-007A H109R Y664P CPB09-007A HP-D1301E0 L1100E-S0

  modellen:
  Dell Studio One 19 Vostro 320

  DELL CPB09-007A  Laptop Adapter

  DELL CPB09-007A  Laptop Adapter

  DELL CPB09-007A  Laptop Adapter

  DELL CPB09-007A  Laptop Adapter

  Laptop Adapter geschikt voor de DELL CPB09-007A  . CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze DELL CPB09-007A adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw originele DELL Studio One 19 Vostro 320 adapter. Deze adapter is voorradig en kan direct geleverd worden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00, dan wordt de adapter vandaag nog verstuurd en morgen geleverd.

  Deze DELL CPB09-007A Laptop Adapter is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. Elke adapter in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze DELL CPB09-007A adapter.

  Op deze CPB09-007A Laptop Adapter krijgt u 12 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een unieke 30 dagen geld-terug garantie: indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze altijd terugsturen en uw geld terug krijgen,En neem contact met ons op : info@batterij-pc.nl .

  Tips voor veilig gebruik van uw CPB09-007A Laptop Adapter :

  De volgende tips zijn belangrijk voor veilig gebruik en zorgen voor maximale prestatie van uw adapter :

  • Voorkom deze situatie door het niet mogelijk de adapter te buigen op elk punt in de buurt van de laptop . Waakzaam over dit kan voorkomen , of voor extra veiligheid , kan de kabel worden versterkt met een popsiclestok en tape.

  • De Adapter , gemakkelijk geïdentificeerd als de box in het midden van de stroomkabel kan worden vernietigd door oververhitting . Zorg ervoor dat u te beschermen tegen deze door ervoor te zorgen dat de Adapter niet wordt bedekt of direct naast geplaatst om de laptop . Luchtstroom zal de Adapter afkoelen tot een duurzaam niveau , maar het voorkomen van contact met de lucht zal snel oververhit raken en bak de elektronica in het vak . Voorkom Schade .

  • Er zijn andere middelen van beschadiging van een lichtnetadapter die moeten worden vermeden . Zorg ervoor dat de adapter te gebruiken in veilige plaatsen waar het geen struikelblok vormen . De plotselinge druk toegepast wanneer iemand struikelt over de kabel van de adapter en de laptop kan beschadigen .

  • Bij gebruik van een universele laptop voeding , is het essentieel om de juiste spanning te identificeren . Met behulp van spanning die te laag is kan dwingen de laptop te berusten deels op de batterij . Teveel spanning kan de batterij vernietigen .

  • Net als alle elektronica , power adapters zijn gevoelig voor waterschade en dienovereenkomstig moeten worden beschermd . Wees voorzichtig bij het gebruik van de adapter rond wateren of zelfs drankjes . Contact met te veel water kan schokken of kortsluiting veroorzaken . Een kortsluiting in de kabel kan een stroomstoot die kan zeer schadelijk zijn voor de laptop veroorzaken.

  • Gebruik nooit apparaten in een omgevingstemperatuur van 60° C (140F) of hoger.

  • Zorg dat uw apparaat altijd voldoende mogelijkheid heeft om af te koelen. Dek nooit uw apparaat af en zorg dat ventilatieroosters altijd vrij zijn. Zet een notebook altijd op een stevige vlakke ondergrond. Het is niet aan te raden een notebook op schoot of een stoel of bank neer te zetten.

  Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

  DELL CPB09-007A Adaptadores de corriente del ordenador portátil >> DELL CPB09-007A Laptop power adapters>> DELL CPB09-007A Adattatore PC Portatile >> DELL CPB09-007A Laptop Adapter>>> DELL CPB09-007A adapters>>>DELL CPB09-007A ノート用ACアダプター>>>DELL CPB09-007A Zasilacz>>>зарядные устройства для DELL CPB09-007A >>>CPB09-007A Chargeurs/Adaptateur

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  votre commentaire
 • Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter SAMSUNG PA1181-96 voor SAMSUNG 19.5V 9.23A PSCV181101 AD-18019A. 

  Lader voor SAMSUNG PA1181-96 - Laptop-oplader voor SAMSUNG 19.5V 9.23A PSCV181101 AD-18019A Adapter Charger

  http://www.batterij-pc.nl/adapter-PA1181-96-179496.htm 

  SAMSUNG PA1181-96 adapter

  Ingangsspanning: 100-240v V`2.5 A,/ 50-60 Hz Output voltage: 19.5V 9.23A /180W Dimension: 5.0mm*3.0mm Merknaam: SAMSUNG. Nieuw en lage prijs SAMSUNG PA1181-96, vervangende Laptop adapters. Deze SAMSUNG PA1181-96 charger 19.5V 9.23A /180W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for SAMSUNG 19.5V 9.23A PSCV181101 AD-18019A 

  Adapter Part Numbers:
  PA1181-96

  Modellen:
  Samsung 19.5V 9.23A PSCV181101 AD-18019A

  SAMSUNG PA1181-96 adapter

  SAMSUNG PA1181-96 adapter

  SAMSUNG PA1181-96 adapter

  Adapter geschikt voor de SAMSUNG PA1181-96 . CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze SAMSUNG PA1181-96 adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw originele SAMSUNG PA1181-96 adapter. Deze adapter is voorradig en kan direct geleverd worden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00, dan wordt de adapter vandaag nog verstuurd en morgen geleverd.
  Hoge kwaliteit SAMSUNG PA1181-96 adapter voor een scherpe prijs
  Deze SAMSUNG PA1181-96 adapter is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. Elke adapter in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze SAMSUNG PA1181-96 adapter.
  Mocht u na aanschaf van deze adapter alsnog niet tevreden zijn over de kwaliteit van het product? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Mochten we er niet uitkomen, dan mag de adapter binnen 30 dagen teruggestuurd worden en behoudt u het recht om het volledige aankoopbedrag teruggestort te krijgen.
  SAMSUNG PA1181-96 adapter compatibiliteit met andere laptops en adapters
  Deze SAMSUNG PA1181-96 adapter is geschikt voor meerdere laptops. U vindt onderaan deze tekst een lijst met laptops waar deze adapter onder andere geschikt voor is. Deze lijst is een selectie van gerelateerde laptop types omdat de volledige lijst te lang is. Deze adapter is in ieder geval voor 100% geschikt voor alle laptops in deze lijst.
  Onder de lijst met laptop modellen vindt u een lijst met onderdeelnummers waar deze SAMSUNG PA1181-96 adapter voor 100% compatibel mee is. Heeft uw originele adapter een van deze onderdeelnummers? Dan weet u zeker dat deze adapter geschikt voor is als vervanging van uw originele laptop adapter.
  Garantie op de SAMSUNG PA1181-96 adapter
  Op deze SAMSUNG PA1181-96 adapter zit een garantie van 1 jaar. Mocht er binnen deze periode een defect voordoen dat niet is veroorzaakt door externe schade, dan heeft u recht op een vervangend model. Het betreft hier een carry-in garantie dus draagt u zelf zorg voor het retourneren van de adapter naar ons adres maar zorgen wij kosteloos voor een nieuwe wanneer het een garantiegeval betreft.

  Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [UK, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

  DELL CPB09-007A Adaptadores de corriente del ordenador portátil >> DELL CPB09-007A Laptop power adapters>> DELL CPB09-007A Adattatore PC Portatile >> DELL CPB09-007A Laptop Adapter>>> DELL CPB09-007A adapters>>>DELL CPB09-007A ノート用ACアダプター>>>DELL CPB09-007A Zasilacz>>>зарядные устройства для DELL CPB09-007A >>>CPB09-007A Chargeurs/Adaptateur

   

  Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  votre commentaire