• Samsung-app toont vorm van Samsung Galaxy S8

  De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden naar alle waarschijnlijkheid op 28 maart aangekondigd, maar we lijken inmiddels al een goed idee te hebben hoe het tweetal eruit zal komen te zien. In de afgelopen maanden is er een voortdurende stroom geweest van lekken en geruchten, echter is het volgende puzzelstukje afkomstig van Samsung zelf. In de gelekte Secure Folder app voor de S7-serie is namelijk een illustratie te vinden die erg overeenkomt met wat we tot op heden van de Galaxy S8 en S8+ hebben gezien.

  Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

  App toont vorm van Galaxy S8

  De Secure Folder app is niet geheel nieuw, want het was één van de functies van de inmiddels ter ziele gegane Galaxy Note 7. De app maakt het mogelijk om een beveiligde folder op te creëren, waarin je bestanden, media, documenten, contacten en andere persoonlijke data kan afscheiden van alle andere content op het apparaat. Gebruikers krijgen alleen toegang tot de content door hun identiteit te verifiëren met hun vingerafdruk.

  Na het installeren van de app op de Galaxy S7 verschijnt er een afbeelding waarop een render is te zien van een onbekende smartphone, die qua uiterlijk veel lijkt op eerder verschenen renders van de vermeende Galaxy S8. De afbeelding toont een smartphone met erg dunne bezels rondom het scherm en ook zien we dat de fysieke thuis-knop is verdwenen. Het sluit perfect aan bij alle geruchten, hoewel het natuurlijk ook toeval kan zijn. Daarnaast heeft SamMobile de afbeeldingen aan elkaar geplakt, zoals je kan zien op de onderstaande afbeelding.

  Schermformaat flink gegroeid

  Daarnaast is de verwachting dat de Galaxy S8 wordt uitgerust met een 5,8-inch scherm, terwijl de grotere Galaxy S8+ is voorzien van een 6,2-inch scherm. In beide gevallen gaat het om een gekromd amoled-scherm met een 2k-resolutie. Door de kleinere bezels rondom het scherm zou het tweetal slechts een fractie groter zijn dan de bestaande Galaxy S7 en S7 Edge, echter wordt het door de grotere schermen wel lastiger om met je vingers de hoeken te bereiken.

  De overige hardware bestaat waarschijnlijk uit een Qualcomm Snapdragon 835- of Samsung Exynos 9810 in combinatie met 4GB of 6GB lpddr4-geheugen en 64GB flashgeheugen. Samsung introduceert met de Galaxy S8 ook een eigen virtuele assistent, Bixby, met ondersteuning voor ten minste 8 talen, hoewel Nederlands daar waarschijnlijk niet onder zal vallen. Deze dienst kan door middel van een fysieke knop worden geactiveerd.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :