• Samsung begint woensdag met testversie van Android Nougat voor Galaxy S7

  Samsung begint woensdag met het verspreiden van een testversie van Android 7.0 voor de Galaxy S7 en S7 edge. De testperiode duurt minimaal tot half december, wat erop wijst dat de update voor alle gebruikers in elk geval niet voor die tijd zal komen.

  Gebruikers die mee willen doen met de test, kunnen volgens Samsung de applicatie Galaxy Beta Programme installeren vanuit de eigen downloadwinkel Galaxy Apps. Die downloadwinkel staat op elke Samsung-telefoon, maar de testversie zal alleen uitkomen voor de S7 en S7 edge. Het is onbekend of gebruikers uit de Benelux de testversie ook zullen kunnen gebruiken.

  De test duurt van woensdag tot medio december en vermoedelijk zal Samsung ergens na die tijd de update naar Android Nougat uitbrengen. De fabrikant heeft zich er niet over uitgelaten wanneer de update zal komen voor de telefoons van 2016, waaronder de Galaxy S6-serie.

  Samsung doet de test niet met de nieuwste versie van Android, 7.1. Google bracht Android 7.1 onlangs samen uit met de eigen smartphones Pixel en Pixel XL. De test van Samsung is met Android 7.0, dat in augustus uitkwam. Samsung bracht de Galaxy S7-serie dit voorjaar uit.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :