• Samsung Galaxy Note 8 verschijnt in tweede helft 2017

  Kort na het Galaxy Note 7-fiasco gingen er geruchten dat Samsung de serie zou willen schrappen vanwege de bevlekte naam die de Note door de vlamvattende accu’s heeft gekregen. Een nieuw gerucht suggereert echter dat het bedrijf geen plannen heeft om de Note-serie op te geven en Samsung zou in de tweede helft van 2017 alsnog de Galaxy Note 8 op de markt willen brengen.

  Samsung Galaxy Note 8

  Geen einde van Note-serie

  De Business Korea zegt informatie te hebben ontvangen dat Samsung dit jaar de Galaxy Note 8 op de markt gaat brengen. Het zal in onze ogen een uitstekende beslissing zijn, want voordat de problemen aan het licht kwamen waren veel journalisten en consumenten van mening dat de Galaxy Note 7 de beste smartphone van 2017 was.

  Het is nog niet exact duidelijk wanneer de Galaxy Note 8 wordt aangekondigd, maar zijn twee voorgangers werden in 2015 en 2016 in augustus aangekondigd. De verwachting is dat de Galaxy S8-serie dit jaar in april wordt aangekondigd, wat zou kunnen betekenen dat de Note 8 iets later dan normaal gesproken verschijnt.

  Volgens de anonieme bron waarmee de site heeft gesproken is het de bedoeling dat de Galaxy S8 wordt voorzien van een 2k-scherm, terwijl de Galaxy Note 8 gebruik maakt van een 4k-scherm voor de verbeterde weergave van virtual reality. Daarnaast zou er eveneens een nieuwe Gear VR-headset in ontwikkeling zijn voor het toestel. Dit betekent dat de Note 8 een van de eerste apparaten wordt met virtual reality in 4k, hoewel we nog wel onze twijfels hebben wat betreft de prestaties vanwege de extra rekenkracht die nodig is om alle extra pixels aan te sturen.

  De Galaxy Note-telefoons behoorden ondanks hun forse prijskaartjes altijd tot de beste verkopende Android-telefoons op de markt en het is dan niet geheel verwonderlijk dat Samsung liever nog geen afscheid neemt van een dergelijk product. Het bedrijf zal daarvoor wel het vertrouwen van de consument moeten terugwinnen en dat hoopt het te doen door de resultaten van het onderzoek naar de problemen met de Galaxy Note 7 later deze maand openbaar te maken.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :