• Samsung Galaxy S8 wordt eind februari gepresenteerd

  Samsung is volgens het Koreaanse The Investor nog steeds van plan om de Galaxy S8 volgende maand op het Mobile World Congress aan te kondigen, ondanks geruchten dat de presentatie pas in april zal plaatsvinden tijdens een onafhankelijk evenement in New York.

  Samsung Galaxy S8

  Onthulling eind februari?

  In de afgelopen jaren heeft Samsung het Mobile World Congress in Barcelona gebruikt om zijn nieuwste Galaxy S-modellen te introduceren, maar het bedrijf zou hebben besloten om de onthulling van de Galaxy S8 uit te stellen om de hardware uitgebreider te testen vanwege het Galaxy Note 7-fiasco met de vlamvattende accu’s.

  Een nieuw gerucht suggereert dat de Galaxy S8 alsnog zijn debuut maakt op het Mobile World Congress, echter zullen we na de onthulling nog een maand of twee moeten wachten op de daadwerkelijk lancering van het vlaggenschip. “De massaproductie begint waarschijnlijk in maart, wanneer Samsung ongeveer 5 miljoen exemplaren van de Galaxy S8 gaat produceren”, zo leest het bericht. Vanaf medio april moet de telefoon in de winkels liggen.

  Samsung wil hiermee vermoedelijk voorkomen dat consumenten kiezen voor een Android-telefoon van een andere fabrikant. De verwachting namelijk is dat dat de LG G6 en HTC 11 eind februari worden aangekondigd en in maart op de markt worden gebracht. Het Mobile World Congress 2017 start op 27 februari. We zullen dus nog zeven weken moeten wachten voordat we weten of de Galaxy S8 in Barcelona te zien zal zijn.

  De verwachting is dat de Galaxy S8 een volledig nieuw ontwerp krijgt en wordt aangeboden in twee verschillende schermformaten. Samsung zou de verhouding tussen het scherm en de behuizing willen verbeteren door de thuis-knop te schrappen, waardoor het de bezel onderaan het scherm aanzienlijk kleiner kan maken. De vingerafdrukscanner zou worden verplaatst naar de achterzijde, terwijl de irisscanner een nieuwe toevoeging is aan de voorzijde. Verder werd er gesproken over een dubbele camera, maar deze feature zou zijn geschrapt vanwege de tegenvallende functionaliteit en hogere kosten.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :