• Samsung geeft Galaxy Tab S geen update naar Android 6.0

  Samsung gaat de Galaxy Tab S-tablets geen update voor de Android-software meer geven. Dat betekent dat er geen update naar Android 6.0 komt, en de tablets op versie 5.0 blijven steken. Eerder leek er nog wel een nieuwe softwareversie in ontwikkeling te zijn.

  Dat ontdekte Sammobile, nadat een medewerker van de Nederlandse tak van Samsung een bericht op Facebook plaatste over de eventuele Android-update. Daarin bevestigt de medewerker dat de Galaxy Tab S-tablets op Android 5.0 zullen blijven. Dit geldt voor de Galaxy Tab S 10.5" en de Tab S 8.4".

  De opmerking van de Samsung-medewerker is opvallend, omdat er eerder benchmarks naar buiten kwamen waaruit bleek dat de fabrikant werkte aan een Android 6.0-update. Er zou volgens geruchten zelfs sprake zijn van een geplande releasedatum in het derde kwartaal van dit jaar. Het is niet duidelijk waarom Samsung afziet van het uitbrengen van de update, maar mogelijk heeft het iets te maken met de prestaties van de software.

  Samsung bracht de Galaxy Tab S-modellen ongeveer twee jaar geleden uit. Destijds waren het de eerste tablets van de fabrikant met amoled-schermen. Smartphones met amoled bracht het bedrijf echter al langer uit.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :