• Samsung ontving 23 meldingen van Note 7-problemen in VS na terugroepactie

  Smartphonefabrikant Samsung ontving na het terugroepen van zijn toestellen nog eens 23 meldingen van problemen in de Verenigde Staten.

  Dat blijkt uit een document ingediend bij de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission

  Samsung ontving in de Verenigde Staten 96 meldingen van batterijproblemen met de Note 7, waarvan 23 binnenkwamen nadat het toestel werd teruggeroepen.

  Bij 13 meldingen was sprake van brandwonden. In 47 situaties beschadigde de Galaxy Note 7 andere objecten. 

  Het rapport raadt mensen aan hun Galaxy Note 7 meteen uit te schakelen en niet meer te gebruiken. Dit adviseerde Samsung klanten eerder al. 

  De Galaxy Note 7 werd eerder teruggeroepen door de fabrikant, omdat accu’s in brand konden vliegen. Vervangende toestellen bleken hetzelfde probleem te hebben.

  Inmiddels heeft Samsung besloten de productie van de Galaxy Note 7 te staken. Alle ontvangen toestellen worden weggegooid. De Koreaanse gigantverwacht daarom fors minder winst.

  Korting op nieuw toestel

  Klanten die een Galaxy Note 7 moesten terugssturen, kunnen 100 dollar korting krijgen op een nieuwe telefoon van Samsung. Wie een smartphone van een andere fabrikant wil kopen, krijgt daarbij 25 dollar korting van het bedrijf. Het is ook mogelijk om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen.

  De Galaxy Note 7 was officieel nog niet in Nederland verkrijgbaar. De verkoop zou op maandag van start gaan, maar werd afgelast in verband met de brandproblemen.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :