• Tweede Nougat-bèta voor OnePlus 3, nieuwe update voor OnePlus 3T

  OnePlus onthulde recentelijk dat de OnePlus 3 en 3T voor het einde van het jaar zullen worden geüpdatet naar Android 7.0 Nougat. Gebruikers van de OnePlus 3 kunnen de Nougat-update inmiddels testen via het bèta-programma voordat de definitieve versie wordt uitgebracht. De bèta is nog niet beschikbaar voor de OnePlus 3T.

  OnePlus 3

  Android 7.0 Nougat-update

  Mocht je Nougat op de OnePlus 3 willen proberen, dan heb je naar alle waarschijnlijk recentelijk de eerste buid van Nougat geïnstalleerd. Vandaag heeft OnePlus ook de tweede bèta voor de OnePlus 3 vrijgegeven. Gebruikers die de eerste bèta draaien ontvangen de update draadloos, terwijl nieuwe gebruikers de update moeten sideloaden via ADB (Android Debug Bridge).

  De tweede bèta wordt uitgerold als OxygenOS Open Beta 9 en brengt verschillende optimalisaties, maar weinig nieuwe functionaliteit. OnePlus lijkt zich voornamelijk te richten op het pletten van bugs en het verbeteren van de prestaties, accuduur, interface en stabiliteit voordat de uiteindelijke versie verschijnt.

  Android 7.0 Nougat brengt standaard in ieder geval een aantal welkome verbeteringen, waaronder een lang verwachte splitscreenmodus, waarmee je twee apps naast of boven elkaar kan weergeven. Een andere belangrijke verbetering is het vernieuwde notificatiescherm dat gebruikers in staat stelt om direct reageren op bijvoorbeeld een chatberichtje, zonder de bijbehorende app op te starten. Verder bevat Nougat een nachtmodus voor het verbeteren van je nachtrust door blauw licht te verminderen, de Vulkan-api voor mooiere graphics in games, een optie om bepaalde apps te gebruiken zonder ze te installeren en snellere app-updates.

  OnePlus 3T

  Eerste software-update

  Daarnaast kondigde OnePlus ook de eerste software-update voor de OnePlus 3T aan. OxygenOS 3.5.4 wordt nu uitgerold en is nog steeds gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow, hoewel daar nog voor het einde van het jaar verandering in moet komen. De update voor de OnePlus 3T brengt geen nieuwe functies, maar richt zich op het verhelpen van verschillende bugs, het reduceren van lag wanneer de accu onder de 5% komt, betere Bluetooth-connectiviteit voor auto’s van Mazda, verbeterde stabiliteit van het systeem en gps- en oriëntatievoorkeuren worden onthouden wanneer je de energiebespaarmodus verlaat.

  Volgens OnePlus gaat het om een gefaseerde uitrol, wat betekent dat de update slechts een klein percentage toestellen zal bereiken. In de komende dagen zal er een bredere uitrol plaatsvinden.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :