• Updates voor Windows 7 en 8.1 voortaan enkel maandelijks

  Microsoft kondigde het een poosje geleden al aan, maar vanaf morgen is het echt zo ver. Updates voor Windows 7 en 8.1 komen voortaan nog maar eens per maand uit.

  Voor gebruikers moet het makkelijker worden om hun computer up-to-date te houden. Ze krijgen in één keer alle updates van de afgelopen maand binnen. Dit gebeurt elke tweede dinsdag van de maand. Ze worden niet telkens lastig gevallen met losse updates.

  Beveiligingsupdates

  De update bevat ook alle beveiligingsupdates van de maand. Op dat gebied wringt echter de schoen, want kunnen veiligheidslekken wel zo lang onaangepakt blijven? En wat als een update ervoor zorgt dat de computer niet meer naar behoren werkt?

  Volgens Microsoft is het simpel: dan installeer je de maandelijkse update niet, en wacht je op een nieuwe update die het probleem al dan niet verhelpt. Maar het bedrijf  rekent wat dat betreft op veel kritiek.

  Boosdoener

  Omdat gebruikers losse updates niet meer handmatig kunnen uitkiezen, kunnen ze de eventuele boosdoener er ook niet zelf even tussenuit pikken. Ze moeten voortaan minstens een maand wachten op een oplossing, in de vorm van een nieuwe update.

  Of ze kiezen ervoor om de update terug te draaien. Maar dan is de pc ook niet meer van de nieuwste veiligheidsupdates voorzien...

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :