• Vervangen Telefoon accu voor LENOVO BL255, Koop accu voor LENOVO ZUK Z1

  Deze LENOVO BL255 Accu Telefoon vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste LENOVO Accu BL255 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

  BATTERIJ LENOVO ZUK Z1

  Home > LENOVO laptop accu > accu LENOVO BL255 > ac adapter

  Batterijcapaciteit: 4000mAh
  Batterijvoltage :  3.82DVC

   

  BATTERIJ LENOVO ZUK Z1

  Dit product is ook bekend als:

  Accu’s Geschikt voor modellen

  Lenovo ZUK Z1

  BATTERIJ LENOVO ZUK Z1

  LENOVO BL255 Telefoon accu vervangen
  Vervangende Telefoon accu kopen
  Na een aantal jaren moet een Telefoon accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw Telefoon accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de Telefoon accu. Hier vindt u informatie over hoe u een Telefoon accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

  Wanneer moet u een LENOVO BL255 Telefoon accu vervangen?

  Als de Telefoon het aangeeft
  Op basis van de staat van de batterij geeft uw Telefoon na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
  Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de Telefoon in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de Telefoon die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de Telefoon stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de Telefoon in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
  Als de accu veel capaciteit verloren is
  Met software van de fabrikant van de Telefoon is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw Telefoon kunt gebruiken.
  Als de accu niet meer herkend wordt
  Als de accu of Telefoon batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de Telefoon te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

  Hoe u een LENOVO BL255 Telefoon accu op de juiste manier in gebruik neemt

  In de handleiding die bij uw Telefoon geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
  Toch is het heel belangrijk om uw Telefoon accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de Telefoon gaat gebruiken. De Telefoon ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
  De Telefoon minimaal 2 uur niet gebruiken om de BL255 batterij af te laten koelen.
  De Telefoon aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
  Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
  Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de Telefoon accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de Telefoon accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-lenovo-BL255-179369.htm
  JP: http://www.denchiya.org/lenovo-BL255-pc-battery-1775991.htm
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/lenovo-BL255-179332.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/lenovo/BL255-akku/179059
  FR: http://www.ruebatterie.fr/lenovo-BL255-batterie-3308.htm
  ES: http://www.portatil-bateria.es/LENOVO-BL255-baterias-4000mAh-192508.htm
  US: http://www.outeccbattery.com/4000mah-3-82dvc-bl255-replacement-battery-for-lenovo-zuk-z1.html
  RU: http://twobattery.com/BL255-battery-LENOVO-b1775999.htm

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :