• Voedingen

  Gaat u uw computer zelf samenstellen, of maakt uw computer zoveel lawaai dat de power supply aan vervanging toe is? Het is belangrijk dat u de juiste voedingen kiest voor uw computer. Een computervoedingen of PSU zorgt er namelijk voor dat alle componenten in uw computer van voldoende stroom worden voorzien. Zo heeft een echte krachtpatser of game computer een stroomtoevoer met meer vermogen nodig dan bijvoorbeeld een computer voor basisgebruik. Wij leggen u graag uit waar u op kunt letten bij de aanschaf van een power supply.

  Wat  doet een voedingen?

  Een voedingen verdeelt het stroomsignaal uit uw stopcontact over alle  componenten van uw computer. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste voedingen  kiest, als u bijvoorbeeld een voedingen met een te laag voltage koopt kan het  zijn dat uw computer niet goed werkt en kunnen zelfs de componenten beschadigd  raken.

  Soorten voedingen

  Aan  een voedingen zitten verschillende aansluitingen voor de verschillende  componenten die u in computer wilt inbouwen. Er zijn twee verschillende soorten  voedingen beschikbaar. Het verschil zit in de manier van aansluiten.

  Standaard stroomvoorziening | Bij deze voedingen  zitten alle aansluitkabels vast aan de voedingen zelf. Deze kunt u aansluiten op  de verschillende componenten. De kabels die u niet gebruikt liggen los in de kast  van uw computer.

  Modulaire stroomvoorziening | Deze voedingen heeft  vaak maar één kabel, die op het moederbord wordt aangesloten. De overige kabels  kunnen worden aangesloten wanneer dit nodig is. Zo vermijdt u complete  kabelbossen in uw computer, blijft uw computer opgeruimd en heeft u meer  ruimte.

  Vermogen  van de voedingen

  Het vermogen of wattage van de voedingen varieert per computer en is  afhankelijk van de hoeveelheid onderdelen die u in uw computer heeft geïnstalleerd.  De juiste wattage van uw voedingen is dus afhankelijk van de hoeveelheid  componenten. In de specificaties van de componenten kunt u terugvinden hoeveel  voedingen deze nodig hebben. Houd bij de keuze ook rekening met eventueel  toekomstige uitbreidingen.

  Geluidsniveau voedingen

  Wilt  u zo stil mogelijk werken met uw computer? Let dan op hoeveel geluid de stroomtoevoer  produceert. Dit staat meestal in de specificaties van de voedingen vermeld.

  Bij  het kiezen van een Stroomvoor- ziening let u dus op drie zaken: de aansluitingen, de  wattage en de geluidsproductie. Wilt u meer informatie over voedingen of hulp  bij de keuze van de juiste voedingen?   Bekijk dan onze voedingen of kom langs in één van onze winkels voor hulp en advies.

   

  BOSE 063404 voor BOSE SOUNDLINK Mini I serie Li-ion 2230mAH/17Wh 7.4V

  A13-045N2A KP.0450H.001 laptop adapter voor Acer Aspire Switch 11 12 V,Acer Chromebook 11

  ASUS A32N1331 voor ASUS 450 E451 E551 PU450 PU451 PU550 PU551 PRO450 Li-ion 56Wh/5200mah 10.8V

  DELL XCMRD 0MF69 voor DELL Inspiron 14 serie DELL Inspiron 14R 14-3421 serie li-ion 40WH 14.8V

  PA-1900-36 laptop adapter voor Asus EXA0904YH,R32379,N53S,N55S 90W AC Adapter Charger/Cord

  PANASONIC CF-VZSU66U voor Panasonic Toughbook CF-C1 CF-C1AT01GG Tablet PC Li-ion 43Wh 7.4V

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :