• Voordelen van het gebruik van een Laptop

  De meeste huizen en zakelijke computers hebt en on line zijn. In een tijdperk waar alles beweegt in een sneller tempo, en technologie heeft ontwikkeld, is de vraag van grote desktop computers gekrompen. Om soortgelijke redenen dat mensen de voorkeur aan mobiele telefoons over land lijnen zijn laptops populair geworden. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een laptop.

  Mobiliteit

  • Een laptop kan zowat overal in de wereld worden gebruikt. Vele plaatsen hebben zelfs Internet-verbindingen voor het publiek. Laptops kunnen worden gebruikt in andere landen, op het strand, of in een tent in uw achtertuin. Met een lang genoeg batterijleven, kan werk worden gedaan in de loop van enkele uren. Een van de beste eigenschappen van een laptop is dat het een gebruiker office desktop computer kunt verbinden. Nieuwe technologie laat gebruikers hun bureaublad verbinden met hun laptop vanaf externe locaties. Met een kleinere laptop van de RAM, kan geheugenruimte gered worden door het aansluiten op een desktop. Dit is een fantastische tool dat de voordelen van de gemiddelde persoon en bedrijven. Het is alsof je een desktop PC recht in je schoot overal waar die u gaat.

  Minder aansluitingen

  • Een van de beste voordelen van het gebruik van een laptop is dat er minder aansluitingen nodig om set-up en uitgevoerd. Dit betekent dat low-tech mensen die vinden het moeilijk om te schakelen op een DVD-speler een laptop kunt gebruiken. De enige stekker nodig is aangesloten op een stopcontact om de batterij te laden. Echter kunnen soms batterijen soms worden gebruikt zonder zorgen te maken over een koord. Laptops zijn drukte en gedoe gratis. Zij nemen dus veel minder ruimte in beslag in vergelijking met een desktop computer. Een desktop heeft verschillende koorden die worden uitgevoerd als een doolhof door de achterkant van de computer, monitor, muis, toetsenbord, Internet, enz. Laptops hebben opgelost verschillende complexen van leven voor veel mensen.

  Bespaar tijd

  • Een ander voordeel aan het gebruik van een laptop is dat minder tijd staren naar een scherm en werken dan besteed op een bureaublad wordt besteed. Laptops vereisen minder tijd overzetten van bestanden. Voor laptops, zou veel mensen hebben om te besparen en de overdracht van bestanden door te mailen naar hen voor zichzelf zodat ze toegang krijgen de bestanden vanaf elke locatie tot kunnen. Dit kan goed gewerkt hebben, maar er was altijd de onzekerheid als een computer en Internet beschikbaar zou zijn. Met laptops, alle documenten worden op één plek en het bespaart tijd van stuiteren heen en weer vanaf de computer thuis aan het werk van de computer en op school computer om bestanden te vinden.

   

  PA-1650-78 ADP-65GD B laptop adapter voor Asus X550LB-NH52 R33030 N17908EXA1208UH EXA1208EH

  BOSE 88796 voor Bose Soundlink Mini 2 Pack

  HSTNN-CA27 646212-001 645509-002 laptop adapter voor HP Mini 5101 Ultrathin 19.5V 7.7A

  ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

  HP 729892-001 HSTNN- DB5P voor HP Pavilion TouchSmart 11 KP03

  DELL MR90Y voor Dell Inspiron 14 (3421) 14r(5437) 15(3537) 17 15R 17R

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :