• Waterproof Heart Rate GPS Smart Wristband Watch Bracelet Sport Fitness Tracker

  Waterbestendig GPS-smartwatch met hartslagmeter op de pols

  • GPS-smartwatch met een in zonlicht afleesbaar kleuren-touchscreen met hoge resolutie
  • Geïntegreerde sport-apps met GPS-functies voor hardlopen, fietsen, zwemmen5 en meer — geen telefoonverbinding vereist
  • Batterijduur tot 10 dagen in horlogemodus/modus voor activiteiten volgen of tot 13 uur bij gebruik van GPS

  Waterproof Heart Rate GPS Smart Wristband Watch Bracelet Sport Fitness Tracker

  Meet uw hartslag voortdurend

  Met Dynamische hartslagherkenning hebt u geen borstband meer nodig en kunt u uw hartslag vanaf de pols meten voor al uw activiteiten, behalve zwemmen, aangezien daarbij geen optische hartslag beschikbaar is. Op basis van hartslaggegevens geeft exact aan hoeveel calorieën zijn verbrand en wat het intensiteitsniveau van uw fitnesstrainingen was, zodat uw inspanningen meer resultaat opleveren.

  Houdt al uw activiteiten bij

  Hardlopen, fietsen, zwemmen, golfen — houdt al uw activiteiten bij. De ingebouwde sport-apps met GPS houden uw gegevens bij en via smartphone meldingen blijft u op de hoogte — alles om te zorgen dat u bij alles wat u doet de juiste balans bewaart. blijft de hele dag uw activiteiten volgen door uw stappen te tellen en het aantal trappen dat u loopt, maar ook door bij te houden hoelang u slaapt en door het aantal minuten intensieve oefening te berekenen. De registreert zelfs automatisch uw activiteiten als u vergeten bent om op de startknop te drukken. U kunt ervan op aan dat dit horloge alles bijhoudt wat u doet. De oplaadbare batterij gaat tot wel 10 dagen mee in de horlogemodus/modus voor activiteiten volgen, of tot 13 uur bij gebruik van GPS.

  Inzicht via Garmin Connect

  De hele dag synchroniseert¹ gegevens automatisch met Garmin Connect. Garmin Connect is de enige gratis app die al uw gegevens analyseert en u vervolgens voorziet van de inzichten die u nodig hebt om elke dag weer beter te presteren. U krijgt bijvoorbeeld een waarschuwing om te bewegen als het erop lijkt dat u uw stapdoelen niet gaat halen - of een beloning als u uw doel wel haalt. Bovendien krijgt u gezondheidstips van experts die als virtuele coach fungeren.

  Maak een vliegende start

  heeft een ingebouwde versnellingsmeter en GPS, zodat u zowel binnen als buiten kunt hardlopen. U kunt waarschuwingen via trilsignalen instellen voor hartslag, tempo en hardloop-/wandelintervallen. U kunt ook gebruik maken van de trainingsfuncties Auto Lap en Auto Pause. Na uw training kunt u een prestatieoverzicht bekijken met gegevens als totale afstand, verbrande calorieën, gemiddeld tempo en tijd.

  Op de fiets

  De fiets-app met GPS-functie meet tijd, afstand, snelheid en calorieën. De app is compatibel met sensors voor snelheid en cadans om uw vorderingen bij te houden tijdens trainingsritten en als u naar uw werk en terug fietst; ook compatibel met Varia fietsverlichting en achteruitkijkradar om uw veiligheid op de weg te vergroten.

  In het water

  In het zwembad wordt u voorzien van nauwkeurige gegevens, zoals totale afstand, intervalafstanden, tempo, aantal slagen5 en slagtype. De zwem-app berekent uw efficiency met de SWOLF-score, de som van de benodigde tijd en het aantal slagen voor een baanlengte. De intervaltelling zorgt ervoor dat u op tijd pauzeert en uw workout weer vervolgt. Na afloop van een workout kunt u uw overzichtsgegevens bekijken, met interval- en sessiegemiddelden, totale tijd en persoonlijke records.

  Roeien en peddelen

  Als u een liefhebber bent van paddle-boarden en roeien — indoor of op open water — kunt u de ingebouwde paddle-boarding app gebruiken om al uw gegevens bij te houden en weer te geven. Zowel op het water als in de sportzaal ziet u in een oogopslag gegevens als tempo, totale tijd, afstand en slagsnelheid.

  Op de hellingen

  Als u een dagje gaat skiën of snowboarden, kan uw 3D-snelheid op een helling berekenen op basis van uw hoogtewijziging en horizontale verplaatsing over de grond. Het toestel geeft bovendien automatisch uw tussentijden en de optie om Auto Pause in te schakelen, waardoor de timer automatisch stopt als u afstapt of de skilift neemt.

  Blijf connected

  geeft een trilsignaal en maakt u attent op dezelfde meldingen die u ontvangt op uw compatibele toestel — van telefoonoproepen tot meldingen van social media en andere meldingen van mobiele apps. geeft ook weersinformatie en de temperatuur weer. Bovendien kunt ermee uw muziekspeler op uw telefoon bedienen, uw telefoon terugvinden, uw action camera op afstand bedienen en uw vrienden en familie uw activiteiten in real-time laten volgen via LiveTrack.

   

  KOPEN:

  NL: http://www.batterij-pc.nl/electronic-Waterproof-Heart-Rate-GPS-Smart-Wristband-Watch-Bracelet-Sport-Fitness-Tracker-179346.htm

  IT: http://www.ebatteria.it/elettronica-Waterproof-Heart-Rate-GPS-Smart-Wristband-Watch-Bracelet-Sport-Fitness-Tracker-179346.htm

  JP: http://www.denchiya.org/electronic--1775968.htm

  PL: http://www.laptopowbateria.pl/electronique-Waterproof-Heart-Rate-GPS-Smart-Wristband-Watch-Bracelet-Sport-Fitness-Tracker-179309.html

  DE: http://www.akkusbo.de/Ele-Smart-Electronics-1775867.html

  FR: http://www.ruebatterie.fr/electronic-Waterproof-Heart-Rate-GPS-Smart-Wristband-Watch-Bracelet-Sport-Fitness-Tracker-3285.htm</

  ES: http://www.portatil-bateria.es/Waterproof-Heart-Rate-GPS-Smart-Wristband-Watch-Bracelet-Sport-Fitness-Tracker-e/192480.htm

  RU: http://twobattery.com/electronic-Waterproof-Heart-Rate-GPS-Smart-Wristband-Watch-Bracelet-Sport-Fitness-Tracker-1775971.html

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :