• Windows 10 gaat op voor de volgende ronde

  Microsoft heeft binnen twee weken na het uitkomen van de Anniversary Update al weer een nieuwe build gereed voor deelnemers aan Insider. De nieuwe eigenschappen daarvan staan op de agenda voor de Redstone 2-update in het voorjaar van 2017.

  Build 14901 is de eerste build die in het Insider-programma werd vrijgegeven na 1607, de RTM-versie van de Anniverasy Update. Microsoft zegt in de begeleidende notitie dat in de komende builds niet veel nieuwe features zullen zitten omdat de aandacht voor de komende maanden vooral ligt op 'structurele veranderingen aan OneCore'. Dit is de kern van het besturingssysteem die identiek is voor alle Windows 10-gebaseerde apparatuur, van desktop tot Hololens.

  Door de aanpassingen in de kern kunnen ingrijpende bugs naar boven komen, waarschuwt software engineer Dona Sarkar in de officiële blog. Hij noemt al gelijk een aantal zaken die niet werken in combinatie met de nieuwe build. Zo crasht Acobat Reader onmiddellijk bij het opstarten. De nieuwe build is dan ook alleen vrijgegeven voor de Fast Ring, de testers die met de meest ruwe versies aan de slag willen.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :