• Windows 10 S-gebruikers krijgen meer tijd voor gratis upgrade

  Wie merkt dat Windows 10 S toch te beperkend is in gebruik, heeft sinds kort drie maanden langer de tijd om gratis over te schakelen naar Windows 10 Pro. Dat kondigde Microsoft aan in een blogbericht. De periode waarin je kan overstappen naar de Pro-versie verschuift zo van eind 2017 naar 31 maart 2018.
  Windows 10 S is een nieuwe variant van het Windows-besturingssysteem dat Microsoft eerder dit jaar onthulde. Het OS is erop gericht om zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk te zijn, door gebruikers te beperken tot de apps die beschikbaar zijn in de Windows Store. Wie na een tijdje merkt dat de Windows Store toch niet toereikend is, kan nu tot 31 maart er nog voor kiezen om het besturingssysteem gratis te upgraden naar Windows 10 Pro.
  “We hopen dat [de verlenging] de flexibiliteit verhoogt voor die mensen die op zoek zijn naar het perfecte terug-naar-school of feestdagcadeau,” zegt Raphael Aquino Jose, Senior product Marketing Manager voor Surface-producten bij Microsoft. Samen met Windows 10 S lanceerde Microsoft het afeglopen voorjaar de Surface Laptop, een pc met Windows 10 S die het uitdrukkelijk in de markt zet voor studenten.
  Niet iedereen hoeft zich aan de deadline van 31 maart te houden om te bepalen of ze Windows 10 S voldoende vinden of niet. Scholen die gebruik maken van Windows 10 S-computers zullen zonder tijdslimiet kunnen beslissen om hun toestellen te upgraden naar Windows 10 Pro Education.
  Microsoft kondigde tegelijkertijd met de verlengde einddatum voor Windows 10 S ook aan dat de Surface Laptop (beschikbaar bij CoolBlue vanaf 1149 euro) in meer kleuren en meer landen beschikbaar zal zijn; het voegt opties voor blauw, bordeaux en goud toe naast het bestaande grijze model van de laptop.
  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :