• Accu VIZIO SQU-1108 Lage Prijs, korting tot 30%. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.

    Batterij VIZIO SQU-1108 - 52Wh/7040mAh - 7.4V - Li-ion

    Batterij VIZIO SQU-1108

    • Merknaam: VIZIO ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 52Wh/7040mAh
    • Batterijvoltage: 7.4V
    • Kleur: Zwart
    • Productcode: VIZ2252_1

    Deze VIZIO SQU-1108 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze VIZIO SQU-1108 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Vizio CT15-A0 CT15-A1 CT15-A2 CT15-A5 serie

    Waarom u uw VIZIO SQU-1108 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder VIZIO SQU-1108 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor VIZIO CT15 serie. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    accu laptop es
    laptop batterij ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Apple heeft zonet zijn nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan het publiek voorgesteld. De nieuwe toestellen draaien standaard op iOS 10, maar vanaf 13 september zullen ook oude iPhones en iPads de update ontvangen.

    iOS 10 is een mijlpaalversie voor Apple en brengt heel wat grote veranderingen met zich mee. Siri wordt een stuk krachtiger met de nieuwe update en Apple breidt de samenwerking tussen iOS en macOS verder uit, zodat je naadloos tussen de twee kan wisselen. Verder zal je veel meer zaken rechtstreeks vanaf het ontgrendelscherm kunnen regelen en worden de mogelijkheden van widgets uitgebreid.

    Ook Apples voornaamste applicaties die standaard op je iPhone of iPad staan geïnstalleerd, krijgen een flinke update. De Berichten-app in het bijzonder, met de introductie van grote emoji, animaties, app-integraties en meer. Ook Apple Music en Apple Maps kregen een opfrisbeurt. Nog opvallender is dat je een groot deel van deze standaard apps eindelijk van je homescreen zal kunnen verwijderen, al zullen ze nooit volledig van je telefoon of tablet worden gewist.

    iOS 10 zal vanaf 13 september beschikbaar zijn als gratis upgrade voor de iPhone 5 en hoger, de iPod touch 6e generatie, de iPad mini 2 en hoger, de iPad 4, iPad Air en iPad Pro.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • batterij DELL 7FJ92 ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu DELL 7FJ92 . Batterij-pc.nl de grootste accu DELL 7FJ92 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe DELL 7FJ92 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. De DELL accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Batterij DELL 7FJ92 - 40Wh/4CELL - 14.8V - Li-ion

    Batterij DELL 7FJ92

    • Merknaam: DELL ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 40Wh/4CELL
    • Batterijvoltage: 14.8V
    • Kleur: Zwart
    • Productcode: DEL2261

    Deze DELL 7FJ92 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze DELL 7FJ92 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    DELL Latitude E5420 serie(All)
    DELL Latitude E5520 serie(All)
    DELL Latitude E6420 serie(All)
    DELL Latitude E6420 ATG serie(All)
    DELL Latitude E6520 serie(All)

    Waarom u uw DELL 7FJ92 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder DELL 7FJ92 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor DELL Latitude E5420 serie(All). Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    accu laptop es
    laptop batterij ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Accu ASUS C31-EP102 Lage Prijs, korting tot 30%. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.
    Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

    2260mAh Batterij voor ASUS C31-EP102 Eee Pad Slider EP102 Telefono

    C31-EP102 Batterij
    Type:Li-ion
    Batterijvoltage:11.1V
    Batterijcapaciteit:2260mAh/25WH / 3Cell
    Kleur: Zwart
    Batterij Conditie: Nieuwe

    Partnummers:
    C31-EP102

    Modellen:
    ASUS Eee Pad Slider EP102 Series

    Recente Bestellingen

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Lenovo gaat een versie van zijn Yoga Book uitrusten met Chrome OS, zo heeft het Chinese bedrijf bekendgemaakt. De fabrikant ziet Chrome OS als een serieuze optie voor hardware, onder andere vanwege de komst van Android-apps naar het besturingssysteem.

    De campagnemanager voor de laptop bij Lenovo, Matt Lazare, heeft de komst van een Yoga Book met Chrome OS tegenover Tech Radar bevestigd. "Ik kan je vertellen dat Chrome OS iets is waar we serieus aan denken, vooral met de grote updates die op komst zijn en die toegang tot het ecosysteem van Android-apps geven." Details over de Chrome OS-versie van de Yoga Book gaf hij niet. "Je zult zien dat we dit hardwareplatform naar de Yoga Book brengen. Gaandeweg hoor je hier uiteraard meer over."

    Lenovo kondigde de Yoga Book vorige week tijdens de IFA-beurs in Berlijn aan. Het bedrijf komt in eerste instantie met versies met Android en Windows 10. Een van de bijzondere eigenschappen is het 'halo-toetsenbord', een aanraakgevoelig oppervlak met ondersteuning voor multitouch en haptische feedback, dat als gebruikers tekst willen invoeren, een volledig qwerty-toetsenbord weergeeft. Daarnaast kan op het oppervlak met eens stylus getekend en geschreven worden, waarna de invoer direct op het scherm kan verschijnen.

    Dat 10,1"-scherm heeft een resolutie van 1920x1080 pixels. De Yoga Book heeft een dikte van 9,6mm en een gewicht van 690 gram. De processor is een Intel Atom x5-Z8550 met een Intel HD Graphics 400-gpu, er is 4GB lpddr3-geheugen en de accu heeft een capaciteit van 8500mAh. De Yoga Book komt deze maand in de Benelux op de markt en kost vanaf 499 euro voor de Android-versie en vanaf 599 euro in de Windows-variant.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire