• Microsoft heeft toegegeven dat de Lumia-telefoons niet voldoende hebben gebracht om een grote impact te maken op de mobiele markt, maar het bedrijf heeft deze markt nog zeker niet opgegeven en is op zoek naar manieren om te innoveren. Het bedrijf uit Redmond heeft in de afgelopen jaren laten zien dat het indrukwekkende apparaten, zoals de Surface Pro, Surface Book en Surface Studio, kan ontwikkelen en dat hoopt het bedrijf in de toekomst ook te doen voor Windows Mobile.

    Surface Phone

    In gesprek met de Australian Financial Review zegt Microsoft CEO Satya Nadella dat het bedrijf geen Windows-telefoons wil ontwikkelen die te vergelijken zijn met Android- of iOS-apparaten, maar dat ze juist unieke features moeten bieden. “We willen niet worden gedreven door afgunst van wat andere hebben. De vraag is wat wij kunnen bieden? Dat is waar ik kijk naar elk apparaat of andere technologie, zelfs kunstmatige intelligentie”, aldus de Microsoft-topman.

    Volgens Nadella moet Microsoft ervoor zorgen dat Windows-telefoons de ultieme mobiele apparaten zijn op de markt, waarmee hij lijkt te suggereren dat Microsoft werkt aan iets volledig unieks. “We zullen actief blijven op de markt voor smartphones, niet de markt die gedefinieerd is door de huidige marktleiders, maar door wat we op unieke wijze kunnen doen met het ultieme mobiele apparaat”, zo vervolgde hij.

    “Daarom zijn we gestopt met het kopiëren van features van de concurrentie en zijn we begonnen met het doen van dingen die nadrukkelijk zijn gericht op een specifieke set van klanten, die bepaalde features eisen die anders zijn en waar bij ons de expertise ligt.”

    Surface Phone met x86-ondersteuning

    Het ‘ultieme mobiele apparaat’ van Microsoft zou volgens een recent gerucht in staat zijn om x86-apps te draaien, een feature waaraan het bedrijf naar verluidt aan werkt. Microsoft zou werken aan een emulator voor Windows 10 Redstone 3 die het mogelijk maakt om x86-apps te draaien op ARM-processoren, die onder de motorkap van Windows-telefoons zijn te vinden.

     

    Het is aannemelijk dat de Windows 10 Redstone 3-update in de tweede helft van 2017 wordt uitgebracht. De verwachting is dat Microsoft in deze periode ook van plan is om een Surface Phone op de markt te brengen. De ultieme visie is dat de Surface Phone niet alleen Windows Store apps kan draaien, maar ook de volwaardige Win32-apps (x86), zodat je een echte computer in je broekzak draagt. In combinatie met het Display Dock en Continuum zou de Surface Phone zelfs je eigen pc of laptop volledig kunnen vervangen.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  •  U bevindt zich hier: Home > HP laptop accu > accu HP HSTNN-UB7C

    Batterij HP HSTNN-UB7C - 4000mAh - 11.4V - Li-ion

    Batterij HP HSTNN-UB7C
    • Merknaam: HP ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 4000mAh
    • Batterijvoltage: 11.4V
    • Kleur: Zwart
    • Productcode: HPQ2238

    Accu HP HSTNN-UB7C Lage Prijs, korting tot 30%. Deze HP HSTNN-UB7C 4000mAh - 11.4V accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De HP HSTNN-UB7C accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.

    Deze HP HSTNN-UB7C laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze HP HSTNN-UB7C laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    HP 851610-850 851477-541

    Optimaal gebruik van de accu [HP HSTNN-UB7C]

    1. Naast het gebruik van energiebeheerschema's om een batterijlading optimaal te benutten, is het ook belangrijk om de HP HSTNN-UB7C accu te onderhouden om te zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur.
    2. Zorg dat u de instructies voor het opladen en onderhoud van de HP HSTNN-UB7C accu van de fabrikant opvolgt.
    3. Zorg dat de HP HSTNN-UB7C accu niet te heet (of te koud) wordt. Een hete accu duidt op problemen en betekent meestal dat de HP HSTNN-UB7C accu niet juist werkt. Voorkom het gebruik (en zelfs de opslag) van HP accu's onder extreme temperatuursomstandigheden.
    4. Gebruik de accu zodat deze niet lui wordt. Gebruik de computer niet altijd op netstroom. Het wordt aangeraden de Laptopaccu ongeveer eens per maand te ontladen en weer op te laden. Zorg verder dat de accu voldoende leeg is voordat u deze weer oplaadt.
    5. Eventueel hebben we ook een nieuwe HP oplader voor uw Laptop leverbaar!


    Laptop accu it
    batterij Laptop jp
    Laptop accu's pl
    akku Laptop de
    Laptop batterij es
    batterij van de Laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Nieuw en lage prijs ASUS A41N1424 Laptop accu. Deze ASUS A41N1424 48wh - 15V accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. Batterij-pc.nl de grootste accu ASUS A41N1424 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe ASUS A41N1424 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. De ASUS accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.
    Merknaam: ASUS ACCU
    Type:Li-ion
    Batterijcapaciteit: 48wh
    Batterijvoltage:15V
    Kleur:Zwart
    Voorwaarde: Nieuw

    partnummers:
    A41N1424

    modellen:
    Asus FX-PLUS Series,
    Asus GL552 Series,
    Asus GL552J Series,
    Asus GL552JX Series,
    Asus ZX50 Series,
    Asus ZX50J Series,
    Asus ZX50JX Series,
    Asus ROG FX-PLUS Series,
    Asus ROG GL552JX Series,
    Asus ROG GL552J Series,
    Asus ROG ZX50 Series,
    Asus ROG ZX50J Series,
    Asus ROG ZX50JX Series

    Hoe levensduur van de batterij ASUS A41N1424 te verlengen ?

    1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Be?indig programma’s of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt
    2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de ASUS A41N1424 batterij.
    3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij ASUS A41N1424 en de Laptop zelf.
    4. Probeer nooit een accu ASUS ZX50 ZX50J ZX50JX GL552J GL552JX of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
    5. Laat de ASUS A41N1424 accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
    6. Bewaar de ASUS A41N1424 accu’s op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).

    Recente Bestellingen

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Accu ASUS C12P1305 Lage Prijs, korting tot 30%. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.
    Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.
    ASUS C12P1305 accu
    Merknaam: ASUS ACCU
    Batterijvoltage:  3.8v
    Batterijcapaciteit:  31wh
    Cell: 2cell
    Voorwaarde: Nieuw

    partnummers:
    C12P1305

    modellen:
    ASUS Transformer Pad TF701T K00C Series

    Lang leve je laptop accu ASUS C11-ME370T

    Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je ASUS C11-ME370Tbatterij aanzienlijk verlengen.
    1. Trek hem niet helemaal leeg
    Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.
    2. Houd ASUS C11-ME370T accu koel.
    Bewaar de ASUS Transformer Pad TF701T K00C Tablet accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.
    3. Gun batterij voor ASUS C11-ME370T wat rust.
    Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.
    4. Minder hardware.
    Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.
    5. Minder helderheid.
    De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

    Recente Bestellingen

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Batterij TOSHIBA PA5156U-1BRS P000577240 Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu TOSHIBA PA5156U-1BRS P000577240 . Batterij-pc.nl de grootste accu TOSHIBA PA5156U-1BRS P000577240 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe TOSHIBA PA5156U-1BRS P000577240 batterij, goedkope, snelle levering, goede service.
    Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

    TOSHIBA PA5156U-1BRS P000577240 Batterij

    Merknaam: TOSHIBA ACCU
    Type:Li-ion
    Batterijcapaciteit: 23wh/3000MAH
    Batterijvoltage:7.6V
    Kleur:Zwart
    Voorwaarde: Nieuw

    partnummers:
    P000577240 PA5156U-1BRS

    modellen:
    Toshiba Click W35DT Series

    Waarom u uw TOSHIBA P000577240 PA5156U-1BRS  laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
    Quality Assurance: Al onze producten waaronder TOSHIBA P000577240 PA5156U-1BRS  accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.
    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor TOSHIBA Click W35DT Series. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

    Recente Bestellingen

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire