• http://www.batterij-pc.nl/
    Accu ASUS C21-X502 Lage Prijs, korting tot 30%. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.
    Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

    Batterij ASUS C21-X502

    • Merknaam: ASUS ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 38WH / 5136mAh
    • Batterijvoltage: 7.4V
    • Kleur: Zwart

    Deze ASUS C21-X502 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze ASUS C21-X502 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Asus X502 serie
    Asus X502C serie
    Asus X502CA serie

    Batterij ASUS C21-X502

    Batterij ASUS C21-X502

    Batterij ASUS C21-X502

    Lang leve je laptop accu ASUS C21-X502

    Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je ASUS C21-X502 batterij aanzienlijk verlengen.

    1. Trek hem niet helemaal leeg
    Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

    2. Houd ASUS C21-X502 accu koel.
    Bewaar de ASUS VivoBook X502 X502C X502CA serie accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

    3. Gun batterij voor ASUS C21-X502 wat rust.
    Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

    4. Minder hardware.
    Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

    5. Minder helderheid.
    De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

    laptop batterij

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop de
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe ASUS N54PNC3 laptop accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Batterij-pc.nl bieden de hoogste kwaliteit laptop accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige . Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen . N54PNC3 laptop accu / batterij compatible Asus Q501L Q501LA Q501LA-BBI5T03 N54PNC3 66Wh / 4520mAh - 14.8V - Li-ion.

    ASUS N54PNC3 laptop accu

    • Merknaam: ASUS ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 66Wh / 4520mAh
    • Batterijvoltage: 14.8V
    • Kleur: Zwart

    Deze ASUS N54PNC3 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze ASUS N54PNC3 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    ASUS Q501L Q501LA Q501LA-BBI5T03 serie

    Waarom u uw ASUS N54PNC3 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder ASUS N54PNC3 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor ASUS Q501L Q501LA Q501LA-BBI5T03 N54PNC3. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.



    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop de
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Eén van de nieuwe functies die Apple aankondigde voor de iPhone 8 en X is draadloos opladen. Deze oplaadmethode wordt al enige tijd ondersteund door Android-toestellen, maar ontbrak aan de telefoons van Apple. Nu ook iPhone-gebruikers van deze functionaliteit kunnen genieten, komt één belangrijke vraag naar boven. Kan je een toestel sneller opladen met een kabel, of is draadloos opladen de snelheidskampioen?

    Varianten

    Vroeger was deze vraag erg eenvoudig te beantwoorden. Klassieke draadloze oplaadmethodes werkten inderdaad trager dan hun bedrade tegenhangers. Tegenwoordig zijn er echter nieuwe standaarden voor zowel draadloos opladen als opladen met kabel. Hierdoor is het niet langer zo eenvoudig om te zeggen welke oplaadmethode het snelste werkt.

    In de eerste plaats heb je de traditionele oplaadmethode, die met een kabel en een adapter werkt. Verder kan je gebruik maken van snelladen, wat een nieuwe technologie is die je toelaat je toestel met een kabel erg snel op te laten. Ook bij draadloos opladen, kan je deze twee varianten terugvinden. Standaard draadloos opladen, is trager dan zijn bedrade tegenhanger. Je hebt echter eveneens draadloos snelladen, wat sneller werkt, maar niet beschikbaar is voor alle telefoons.

    Ondersteuning

    Wanneer je een oudere smartphone die klassiek laden ondersteunt, vergelijkt met een nieuw toestel met draadloos snelladen, dan is de laatste oplaadmethode waarschijnlijk sneller. Vergelijk je daarentegen bedraad snelladen met draadloos snelladen, dan is de eerste methode sneller. Momenteel is deze oplaadmethode de snelste manier om je smartphone op te laden.

    Alles hangt echter af van wat je toestel ondersteunt. Niet alle telefoons ondersteunen immers snelladen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de iPhone 8 en X. Beide toestellen kan je snel opladen met een kabel, maar de kabel die je hiervoor nodigt hebt, wordt niet meegeleverd. Je hebt een Lightning-naar-USB-C-kabel en een USB-C-lader nodig. De meeste mensen zullen hun iPhone daarom op normale snelheid opladen.

    Momenteel is het nog niet duidelijk of de iPhone 8 en X draadloos snelladen ondersteunen. Voor deze oplaadmethode geldt echter eveneens dat zowel je smartphone als lader compatibel moeten zijn. Indien je smartphone snelladen ondersteunt, maar je oplaadmatje bevat deze functie niet, dan kan je niet ten volle van de snelheid die snelladen met zich meebrengt genieten. Om te bepalen op welke manier je je toestel het snelste kan opladen, moet je dan ook naar de specificaties van je smartphone én je oplaadapparatuur kijken.

    Vuistregel

    Ongeacht het toestel dat je gebruikt, bestaat er een eenvoudige vuistregel die je kan volgen. Laden met kabel is doorgaans sneller en is daarom ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt. Draadloos opladen is echter eenvoudiger. Wanneer je bijvoorbeeld ’s nachts nog even je toestel gebruikt, kan je deze simpelweg op je nachtkastje leggen zonder dat je naar het kabeltje moet zoeken. Voor momenten waarop je veel tijd hebt – zoals ’s nachts – gebruik je daarom best draadloos opladen.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe TOSHIBA PA5161U-1BRS laptop accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen .TOSHIBA Portege R30 R30-A serie compatible laptop accu / batterij. Wij bieden de hoogste kwaliteit laptop accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige .

    Batterij TOSHIBA PA5161U-1BRS

    • Merknaam: TOSHIBA ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 5600mah
    • Batterijvoltage: 10.8V
    • Kleur: Zwart

    Deze TOSHIBA PA5161U-1BRS laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze TOSHIBA PA5161U-1BRS laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    TOSHIBA
    PORTEGE R30 serie,
    PORTEGE R30-A, PORTEGE R30-A-134, PORTEGE R30-A-137, PORTEGE R30-A-13D, PORTEGE R30-A-17C, PORTEGE R30-A-17D, PORTEGE R30-A-19G, PORTEGE R30-A-19Q, PORTEGE R30-A-1C5, PORTEGE R30-AK01B, PORTEGE R30-AK03B, PORTEGE R30-AK40B

    Batterij TOSHIBA PA5161U-1BRS

    Waarom u uw TOSHIBA PA5161U-1BRS laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder TOSHIBA PA5161U-1BRS accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor Toshiba Portege R30 R30-A serie. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

    laptop batterij

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop de
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • HP heeft een nieuwe all-in-one aangekondigd, de HP EliteOne 1000 AiO. Die lost het aloude probleem van all-in-one computers op: ze zijn wel erg robuust en netjes, maar eens er toch een component stukgaat, is je machine ten dode opgeschreven. Met de EliteOne kan je het scherm simpelweg vervangen eens het kapot is.

    Bovendien heb je de keuze tussen drie schermen (van eigen merk): een 23,8 inch-scherm met Full HD-paneel, eentje met 4K en een gebogen variant van 34 inch. Het scherm wordt geplaatst op een basisstation waar de meeste van zijn componenten verscholen zitten, zoals opslagruimte, RAM en netwerkapparatuur.

    De vervangmogelijkheden zijn wel niet eindeloos: zo kan je de processor en gpu niet vervangen. HP gebruikt cpu’s van Intel en voegt daar optioneel Optane-cachegeheugen aan toe, wat multitasken een pak eenvoudiger maakt. De startprijs voor de Elite1000 AiO bedraagt 1259 dollar; prijzen in euro zijn nog niet bekend.

    Twee nieuwe laptops

    Daarnaast heeft HP ook twee nieuwe laptops aangekondigd met een zakelijke toets: de HP EliteBook x360 1020 G2 en de HP EliteBook 1040 G4. De x360-hybride upgradet zijn model van vorig jaar, zo heeft het nieuwere model een 13,3 inch-scherm in plaats van een 12,5 inch-exemplaar en een dunner chassis. De topconfiguratie haalt een maximale helderheid van maar liefst 700 nits. De HP EliteBook 1040 G4 daarentegen is een traditionele laptop met 14 inch-scherm op een Full HD of UHD-resolutie. Onder het chassis steekt, in zijn duurste setting, een Intel Core i7-7820HQ-quadcore. Beide nieuwe laptops hebben een startprijs van 1.380 dollar.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire