• Wij bieden de hoogste kwaliteit 15W/36W/60W 15W/36W/60W Laptop AC Adapter voor Chrome PA-1600-23 serie bij batterij-pc.nl. Chrome PA-1600-23 serie opladers 1 jaar garantie! 30 dagen niet goed, geld terug!

    15W/36W/60W 3A laptop adapter- [ AC 100V - 240V 50-60Hz ] - [ 5V/12V/20V--3A, 15W/36W/60W ]

    15W/36W/60W 3A laptop adapter
    • Merknaam: CHROME adapter
    • Productcode: CHR17989 GSB256
    • Batterijcapaciteit: AC 100V - 240V 50-60Hz
    • Batterijvoltage: 5V/12V/20V--3A, 15W/36W/60W

    Deze Chrome PA-1600-23 serie laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

      PA-1600-23
     

    Deze Chrome PA-1600-23 serie laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Chrome Google serie PA-1600-23 serie
    Google CHROME, Google CHROMEBOOK, Google Chrome PIXE

    15W/36W/60W 3A laptop adapter
    15W/36W/60W 3A laptop adapter

    Kopen Chrome PA-1600-23 serie laptop adapters de laagste prijs, beste service

    Wij bieden de hoogste kwaliteit Chrome PA-1600-23 serie laptop adapter.
    Lage Prijs, korting tot 30%.
    1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd!
    24 uur per dag Klantenservice aan te bieden op werkdagen.
    Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.
    CHROME 15W/36W/60W 3A ac adapter voor Chrome PA-1600-23 serie,voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen !

    laptop opladers it
    laptop adapter's jp
    adapter laptop pl
    laptop adapter es
    opladers laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe Motorola EZ30 laptop accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen .EZ30 compatible laptop accu / batterij. Wij bieden de hoogste kwaliteit laptop accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige .

    Batterij MOTOROLA EZ30 - 3025mAh - 3.8V - Li-ion

    Batterij MOTOROLA EZ30
    • Merknaam: MOTOROLA ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 3025mAh
    • Batterijvoltage: 3.8V
    • Productcode: ECNM10160_Te

    Deze MOTOROLA EZ30 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    EZ30

    Deze MOTOROLA EZ30 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Motorola Google Nexus 6 XT1100 XT1103 XT1115

    Hoe levensduur van de batterij MOTOROLA EZ30 te verlengen ?

    1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Be?indig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
    2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de MOTOROLA EZ30 batterij.
    3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij MOTOROLA EZ30 en de laptop zelf.
    4. Probeer nooit een accu MOTOROLA EZ30 of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
    5. Laat de MOTOROLA EZ30 accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
    6. Bewaar de MOTOROLA EZ30 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop es
    laptop batterij ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • batterij NOKIA BC-3S ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu NOKIA BC-3S . Batterij-pc.nl de grootste accu NOKIA BC-3S leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe NOKIA BC-3S batterij, goedkope, snelle levering, goede service. De NOKIA accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Batterij NOKIA BC-3S - 2030mAh/30.0Wh - 14.8V - Li-ion

    Batterij NOKIA BC-3S
    • Merknaam: NOKIA ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 2030mAh/30.0Wh
    • Batterijvoltage: 14.8V
    • Kleur: Zilver
    • Productcode: NOK2911

    Deze NOKIA BC-3S laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    BC-3S

    Deze NOKIA BC-3S laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Nokia Lumia 2520 Wifi/4G Windows Tablet

    Optimaal gebruik van de accu [NOKIA BC-3S]

    1. Naast het gebruik van energiebeheerschema's om een batterijlading optimaal te benutten, is het ook belangrijk om de NOKIA BC-3S accu te onderhouden om te zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur.
    2. Zorg dat u de instructies voor het opladen en onderhoud van de NOKIA BC-3S accu van de fabrikant opvolgt.
    3. Zorg dat de NOKIA BC-3S accu niet te heet (of te koud) wordt. Een hete accu duidt op problemen en betekent meestal dat de NOKIA BC-3S accu niet juist werkt. Voorkom het gebruik (en zelfs de opslag) van NOKIA accu's onder extreme temperatuursomstandigheden.
    4. Gebruik de accu zodat deze niet lui wordt. Gebruik de computer niet altijd op netstroom. Het wordt aangeraden de laptopaccu ongeveer eens per maand te ontladen en weer op te laden. Zorg verder dat de accu voldoende leeg is voordat u deze weer oplaadt.
    5. Eventueel hebben we ook een nieuwe NOKIA oplader voor uw laptop leverbaar!

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop es
    laptop batterij ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Apple kondigt vandaag een update op GarageBand aan. De app brengt met nieuwe instrumenten een ware ode aan de rijke historie van de Chinese muziek en is nu ook grotendeels in het Chinees vertaald. De enorme verzameling geluiden in GarageBand is nu uitgebreid met traditionele Chinese instrumenten: de pipa, de erhu en Chinese percussie. Tel daar de 300 door Apple gemaakte Chinese muziekloops bij op en gebruikers kunnen zich helemaal uitleven en de mooiste Chinese muziek maken, gewoon op hun iOS-device of Mac. GarageBand voor iOS bevat ook twee nieuwe Chinese sjablonen voor Live Loops en nieuwe opties voor het delen van muziek via populaire Chinese sociale netwerken zoals QQ en Youku. Gebruikers kunnen hun muzikale creaties daarmee eenvoudig aan hun vrienden en volgers laten horen.

    “GarageBand is wereldwijd de meest gebruikte app om muziek mee te maken. En met deze uitbreiding voegen we er de rijke historie van de traditionele Chinese muziek aan toe”, aldus Susan Prescott, vice president Product Marketing van Apple. “Met de klassieke Chinese instrumenten en nieuwe Live Loop-sjablonen die aan de GarageBand-app zijn toegevoegd, kun je nu gewoon op je iPhone, iPad of Mac muziek in Chinese stijl maken.”

    “Als muzikant zoek ik altijd naar manieren om mijn muziek te vernieuwen. GarageBand is een geweldige tool waarmee ik volop kan experimenteren en ter plekke nieuwe elementen aan mijn nummers kan toevoegen”, aldus de bekroonde artiest JJ Lin. “De nieuwste versie van GarageBand is echt geweldig. Met de traditionele Chinese instrumenten en de gloednieuwe loops kan ik traditionele en moderne klanken combineren en zo een compleet nieuwe muziekstijl ontwikkelen.”

    De pipa, erhu en Chinese percussie-instrumenten in GarageBand kunnen met Multi-Touch op een iPhone of iPad worden bespeeld. Op een Mac gebruik je daarvoor ‘Muzikaal typen’ of sluit je een extern USB-keyboard aan. Bij elk instrument kun je verschillende speelstijlen kiezen. Zo kun je bij de pipa vlug tokkelen en de toonhoogte aanpassen. Bij de erhu kun je trillers, voorslagen en glissando kiezen, waarmee het ook voor een beginner heel eenvoudig wordt om overtuiging en expressie in zijn muziek te leggen. Op een iPhone kun je bij de erhu en pipa 3D Touch gebruiken om het vibrato en de intensiteit dynamisch te regelen. Bij zowel de pipa als de erhu is Autoplay mogelijk. Door een willekeurig akkoord te spelen, ontstaat een volle en rijke muzikale uitvoering. De app bevat daarnaast een verzameling Chinese percussie-instrumenten, zoals drums, woodblocks, bekkens en gongs.

    Aan de Chinese muziekbibliotheek zijn ook nog eens 300 Apple loops toegevoegd, met allerlei verschillende instrumenten en stijlen, waaronder guzheng, dizi, yangqin en Peking-opera. Deze loops kunnen worden gecombineerd met Chinese instrumenten in GarageBand om zo muziek in traditionele stijl te maken of juist compleet nieuwe stijlen te bedenken. GarageBand voor iOS ondersteunt ook Live Loops, waarmee je op een nieuwe en intuïtieve manier muziek kunt maken. Om loops met instrumenten en samples toe te voegen, tik je gewoon op de cellen en kolommen in het overzichtelijke raster. Deze update bevat twee nieuwe Chinese Live Loops-rastersjablonen: een traditionele en een moderne. Deze bieden een keur aan Chinese instrumenten en percussie die allemaal via het Live Loops-raster te bespelen zijn.

    Ook aan de vertaling is gewerkt: alle geluiden, loops en instrumenten in de app zijn nu vertaald in het Chinees (vereenvoudigd en traditioneel).

    Prijzen en beschikbaarheid
    Huidige gebruikers kunnen GarageBand 2.1.1 voor iOS en GarageBand 10.1.2 voor Mac vanaf vandaag gratis downloaden. GarageBand is ook gratis beschikbaar op alle nieuwe iOS-devices en Macs. Iedereen met een ouder, niet in aanmerking komend device kan de app voor € 4,99 kopen in de App Store en de Mac App Store. Gebruikers in Groot-China krijgen de nieuwe functies in iOS en OS X automatisch te zien zodra ze de app bijwerken. Buiten Groot-China komen de nieuwe functies in OS X ook automatisch beschikbaar. Op iOS-devices kunnen ze worden ingeschakeld via het menu met geavanceerde instellingen. 

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • Nieuw en lage prijs HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600, vervangende Laptop adapters. Deze HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600 charger + 5.08v ==14.0A/+ 3.3V ==19.0A 100-240V~ 50Hz-60Hz.5.0A MAX is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. De HP oplader voor laptop is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    379349-001 381024-001 laptop adapter

    379349-001 381024-001 laptop adapter- [ 100-240V~ 50Hz-60Hz.5.0A MAX ] - [ + 5.08v ==14.0A/+ 3.3V ==19.0A ]

    • Merknaam: HP adapter
    • Productcode: HPQ17361_1 GSB197
    • Batterijcapaciteit: 100-240V~ 50Hz-60Hz.5.0A MAX
    • Batterijvoltage: + 5.08v ==14.0A/+ 3.3V ==19.0A

    Deze HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600 laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    + 5.08v ==14.0A
    + 3.3V ==19.0A
    + 12.0V == 7.5A
    + 12.0Vcpu ==12.5a
    - 12.0V ==0.15A
    + 5.08Vaix == 3.0A
    TOTAL 240W MAX
    P/N:
    HP dc7600sff dc7700sff DC7100 dc5100 dX6120 dc6100 dc7200 dX7200
    P/N:403778-001 403985- 001
    P/N:349318-001 350030-001
    P/N:381024-001 379349-001
    P/N: 445102-001 445771-001

    Deze HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600 laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    API4PC07
    Connectors:
    One (1) 24-Pin Mini P1
    One (1) 6-Pin PCI-e Video P3
    One (1) 4-Pin Molex
    One (1) 4-Pin Floppy
    Two (2) 15-Pin SATA

    HP 240W API4PC07
    HP 240W API4PC07
    HP 240W API4PC07
    HP 240W API4PC07

    Waarom u uw HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600 Laptop adapter bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
    Quality Assurance: Al onze producten waaronder HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600 adapters hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.
    Lage Prijs Garantie: Goedkope HP dc5100 DX6100 dc7100 dc7600 laptop power supply. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

    laptop opladers it
    laptop adapter's jp
    adapter laptop pl
    laptop adapter es
    opladers laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire