• Nieuw en lage prijs LG BL-T24 smartphone accu. Deze LG BL-T24 3.85 V 4100Mah/15.8Wh smartphone accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De LG X Power K220 LS755 accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    BATTERIJ LG BL-T24

    Batterijcapaciteit: 4100Mah/15.8Wh
    Batterijvoltage : 3.85 V

    Home > LG laptop accu > accu LG BL-T24 > ac adapter

    BATTERIJ LG BL-T24

    Dit product is ook bekend als:

    Accu’s Geschikt voor modellen

    LG X Power K220 LS755

    BATTERIJ LG BL-T24

    BATTERIJ LG BL-T24

    Productbeschrijving

    LG BL-T24 accu Door intensief gebruik van onze smartphone zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit LG BL-T24 batterij presteert uw BL-T24 weer als nieuw! Door uw LG X Power K220 LS755 vaak op te laden en weer te ontladen, slijt de batterij en neemt de capaciteit geleidelijk af. De accu van uw LG BL-T24 is hierdoor sneller leeg dan toen die nieuw was. Uw toestel presteert echter weer als nieuw wanneer u de oude batterij vervangt door deze hoge kwaliteit BL-T24 batterij! mAh: milliampère-uur De BL-T24 batterij geeft uw BL-T24 toestel een capaciteit van 4100Mah/15.8Wh. Deze uitdrukking van stroomsterkte van uw accu wordt vaker aangeduid met mAh. Is uw mAh hoog? Dan duurt het lang voordat uw batterij leeg is. Is uw mAh laag? Dan is de kans groot dat uw smartphone zeer spoedig zonder energie raakt.
    Specificaties
    Deze LG X Power K220 LS755 accu heeft een voltage van 3.85 V,De maximale capaciteit van deze accu is 4100Mah/15.8Wh. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
    Gebruik
    Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de BL-T24 accu zitten, schakelt de accu de laptop vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen ‘geheugen’ op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu’s wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
    U kunt deze BL-T24 accu gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten.
    Tips om de levensduur van de accu te verlengen
    Gebruik de tablet niet tijdens het opladen.
    Zet de tablet uit als je deze niet gebruikt voor een langere periode.
    Voorkom oververhitting, leg je tablet nooit weg op zonnige plekken.
    Gedeeltelijk opladen is beter dan helemaal vanaf 0% moeten opladen. Diepontlading is namelijk slecht voor de accu.
    Alleen als je tablet verkeerd aangeeft hoeveel lading de accu nog over heeft, is het aan te raden om hem 1x volledig op te laden en daarna 1x te ontladen. Doe dit kalibreren niet te vaak: eens in de 2-3 maanden is voldoende.
    Gebruik je de tablet een tijdje niet? Leg hem dan weg op een koele en droge plek en met een acculading van zo’n 40-50%. Dan gaat hij het minst snel achteruit.
    Garantie & repareren
    Tabletfabrikanten geven doorgaans 6 maanden fabrieksgarantie op de accu. Gaat hij in die tijd stuk? Dan zal de fabrikant de accu vervangen. De fabrieksgarantie op de tablet is meestal 2, maar soms 1 jaar. Als de accu het daarna begeeft, kun je hem vrijwel onmogelijk zelf vervangen. Schakel daarvoor de fabrikant of een reparatiebedrijf in, maar houd rekening met een forst prijskaartje van minimaal €90. Lees meer over de garantie op je tablet.
    Externe accu
    Als je vaak onderweg bent of gewoon niet genoeg hebt aan de accu van je tablet, dan kun je ook een losse accu kopen.
    Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

    NL: http://www.batterij-pc.nl/accu-lg-BL-T24-179407.htm
    IT: http://www.ebatteria.it/batteria-lg-BL-T24-179404.htm
    JP: http://www.denchiya.org/lg-BL-T24-pc-battery-1776025.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/lg-BL-T24-179367.htm
    DE: http://www.akkusmir.de/lg/BL-T24-akku/179091
    FR: http://www.ruebatterie.fr/lg-BL-T24-batterie-3343.htm
    ES: http://www.portatil-bateria.es/LG-BL-T24-baterias-4100Mah/15.8Wh-192543.htm
    RU: http://twobattery.com/BL-T24-battery-LG-b1776033.htm

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Deze BLACKBERRY BAT-63108-003 Accu Smartphone vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste BLACKBERRY Accu BAT-63108-003 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

    BATTERIJ BLACKBERRY BAT-63108-003 Keyone DTEK70 DK70

    Batterijcapaciteit: 3440 mAh 13.24Wh
    Batterijvoltage :  3.85 V

    Home > BLACKBERRY laptop accu > accu BLACKBERRY BAT-63108-003 > ac adapter

    BATTERIJ BLACKBERRY BAT-63108-003 Keyone DTEK70 DK70

    Dit product is ook bekend als:

    Accu’s Geschikt voor modellen

    BlackBerry BBB100-1
    BlackBerry BBB100-1 TD - LTE
    BlackBerry BBB100-2
    BlackBerry BBB100-3
    BlackBerry BBB100-6
    BLACKBERRY Keyone
    BlackBerry Mercury

    BATTERIJ BLACKBERRY BAT-63108-003 Keyone DTEK70 DK70

    BATTERIJ BLACKBERRY BAT-63108-003 Keyone DTEK70 DK70

    BLACKBERRY BAT-63108-003 Smartphone accu vervangen
    Vervangende Smartphone accu kopen
    Na een aantal jaren moet een Smartphone accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw Smartphone accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de Smartphone accu. Hier vindt u informatie over hoe u een Smartphone accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

    Wanneer moet u een BLACKBERRY BAT-63108-003 Smartphone accu vervangen?

    Als de Smartphone het aangeeft
    Op basis van de staat van de batterij geeft uw Smartphone na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
    Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de Smartphone in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de Smartphone die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de Smartphone stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de Smartphone in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
    Als de accu veel capaciteit verloren is
    Met software van de fabrikant van de Smartphone is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw Smartphone kunt gebruiken.
    Als de accu niet meer herkend wordt
    Als de accu of Smartphone batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de Smartphone te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

    Hoe u een BLACKBERRY BAT-63108-003 Smartphone accu op de juiste manier in gebruik neemt

    In de handleiding die bij uw Smartphone geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
    Toch is het heel belangrijk om uw Smartphone accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de Smartphone gaat gebruiken. De Smartphone ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
    De Smartphone minimaal 2 uur niet gebruiken om de BAT-63108-003 batterij af te laten koelen.
    De Smartphone aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
    Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
    Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de Smartphone accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de Smartphone accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

    IT: http://www.ebatteria.it/batteria-blackberry-BAT-63108-003-179403.htm
    JP: http://www.denchiya.org/blackberry-BAT-63108-003-pc-battery-1776024.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/blackberry-BAT-63108-003-179366.htm
    DE: http://www.akkusmir.de/blackberry/BAT-63108-003-akku/179090
    FR: http://www.ruebatterie.fr/blackberry-BAT-63108-003-batterie-3342.htm
    ES: http://www.portatil-bateria.es/BLACKBERRY-BAT-63108-003-baterias-3440-mAh-13.24Wh-192542.htm
    RU: http://twobattery.com/BAT-63108-003-battery-BLACKBERRY-b1776032.htm

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Het lijkt alsof steeds meer mensen een laptop kopen, in plaats van de meer traditionele desktop computer. Schijn bedriegt. Bij zien we een stijgende lijn in klanten die voor een desktop kiezen. Het logge, stoffige imago is al lang niet meer van toepassing. In de afgelopen jaren zijn desktops steeds kleiner, sneller en betaalbaarder geworden. Wanneer mobiliteit dus geen absolute voorwaarde is, loont het zich om eens te kijken naar de vele voordelen die een desktop met zich meebrengt.

    Twijfelt u nog tussen een laptop en een desktop? In deze tip laten we u zien hoe u de beste keuze maakt!

    Voor- en nadelen desktop en laptop

     

    Desktop

    Laptop

    Mobiliteit

    Een desktop computer wordt op een vaste plek gebruikt en kan dus niet overal worden gebruikt.

    Een laptop kan altijd en overal gebruikt worden.

    Prijs/kwaliteit verhouding

    De gemiddelde prijs van een desktop ligt lager dan die van een laptop met vergelijkbare specificaties. Deze prijs is vaak wel exclusief een monitor, een toetsenbord en een muis.

    De prijs van een laptop ligt hoger dan die van een gelijkwaardige desktop computer. Een laptop is daarentegen wel een alles-in-1 oplossing, want u bent bij aanschaf tegelijk voorzien van een monitor, een toetsenbord en een geïntegreerde mousepad.

    Compactheid

    Door het formaat en de extra benodigdheden van een desktop, is deze niet even eenvoudig op te bergen. Voor een desktop heeft u dus wel voldoende ruimte en een vaste plek nodig, zoals een bureau. Maar: ook desktops worden kleiner en compacter: kijk bijvoorbeeld eens naar de zogenoemde mini-desktops. Voor basisgebruik zijn deze prima geschikt.

    Een laptop neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk op te bergen. Een laptop heeft geen vaste plek nodig om opgeborgen te worden. De zogenoemde mini laptop is zelfs zo klein dat hij makkelijk in een tas past en u bijna niet merkt dat u een computer bij u draagt.

    Upgrade mogelijkheden

    Het is eenvoudiger en vaak goedkoper om een desktop een upgrade te geven dan een laptop. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een betere videokaart, meer geheugen, een snellere harde schijf of een SSD. Op deze manier kunt u nog langer vooruit met uw pc.

    De upgrade mogelijkheden van een laptop zijn vaak beperkter dan bij een desktop computer. Toch is er vaak meer mogelijk dan wordt gedacht.

    Lage kans op storingen

    Een desktop staat op een vaste plek. Het voordeel hiervan is dat de pc minder gevoelig is voor slijtage en defecten. Bovendien is een desktop niet afhankelijk van een accu en de daarbij horende beperkte levensduur.

    Een laptop wordt in de meeste gevallen regelmatig verplaatst, met als gevolg dat een laptop een grotere kans heeft op slijtage en defecten. Bovendien is een laptop uitgerust met een accu, die een beperkte levensduur heeft.

    Ergonomische werkhouding

    Een belangrijk voordeel van desktop computers ten opzichte van laptops, is dat de werkhouding vaak aanzienlijk beter is. U kunt zelf bepalen wat de afstand tot het beeldscherm, de grootte van het toetsenbord en de positie van de muis is. Daarnaast neemt u vaak automatisch met een actievere houding plaats achter een pc.

    Het feit dat een laptop zeer mobiel is, heeft ook een keerzijde. Met een laptop werkt u al snel in een niet ergonomische houding (op de bank, in de trein, etc.). Daarnaast ligt de grootte van het toetsenbord, de afstand tot het beeldscherm en de positie van het touchpad vast. Natuurlijk zijn er meer dan genoeg oplossingen om dit nadeel op te lossen, zoals he toevoegen van een extern beeldscherm of een externe muis.

    Lage onderhoudskosten

    Gemiddeld gezien liggen de reparatiekosten van een desktop computer lager dan die van een laptop. Dankzij de bouw van een pc zijn de componenten beter bereikbaar dan die van een laptop.

    De kosten van een reparatie aan een laptop liggen gemiddeld gezien vaak hoger dan bij een desktop. Dit heeft te maken met de compactheid van een laptop, hierdoor zijn veel onderdelen lastiger te bereiken.

    Alles-in-1 oplossing

    Wanneer u een desktop computer aanschaft, bent u er vaak nog niet. Naast de 'toren' met componenten, moet u vaak nog apart een beeldscherm, een toetsenbord en een muis kopen. Het voordeel hiervan is dat u wel zelf kunt kiezen. Zo stelt u helemaal naar eigen wens uw ideale systeem samen.

    Wanneer u een laptop aanschaft, kunt u gelijk aan de slag. Het beeldscherm, het toetsenbord en de muis zijn namelijk allemaal in dit apparaat verwerkt en hoeven dus niet nog apart te worden aangeschaft.

    Conclusie

    U ziet het: de traditionele desktop computer heeft naast de razend populaire laptop toch aardig wat voordelen. Het opvallendste pluspunt is de sterke prijs-kwaliteitverhouding van een desktop. Voor de gemiddelde gebruiker zal dit verschil verwaarloosbaar zijn, maar fanatieke gamers en grafische professionals merken wel degelijk het verschil tussen een laptop en een pc uit dezelfde prijscategorie. Dat wil niet zeggen dat zij aangewezen zijn op een desktop computer. Er is ook een ruime keuze in high-end notebooks en speciale gaming laptops, alleen liggen in verhouding de prijzen hoger dan bij desktops. Het grote voordeel van een laptop is natuurlijk wel de mobiliteit. Op een laptop kunt u waar en wanneer u maar wilt werken en gamen.

    Bedenkt u zich dus, voordat u een definitieve keuze maakt, dus goed waar u uw nieuwe computer voor wilt gaan gebruiken. En vooral: in hoeverre is draagbaarheid voor u van belang. Speelt u in de praktijk echt zo vaak games onderweg? Of over het algemeen toch vaker thuis? Bepaal van te voren uw budget, soms kunt u zelfs voor uw budget een kwalitatieve desktop èn een handige laptop voor onderweg aanschaffen, zoals een zeer betaalbare Chromebook.

     

    LENOVO 45J7914 42T4557 voor IBM Lenovo ThinkPad W700 serie Li-ion 6600mah 10.8V

    19.5V 9.2A laptop adapter voor VGP-AC19V56

    DELL T54FJ voor Dell Latitude E6420 E6520 Li-ion 60WH 11.1V

    UJ260 For Panasonic 12.7mm SATA Tray Load Blu-ray BD DVD Burner Laptop Drive 

    A00390 laptop adapter voor Philips A00390/RQ310/311/330 S301 S512

    LXE 161376-0001 voor Honeywell LXE MX8 MX8A380BATT Handheld Scanner Li-ion 3390mAh 3.7V

    BOSE 061384 061385 voor BOSE SOUNDLINK Mini serie Li-ion 2230mAH/17Wh 7.4V

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • De accu is één van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Niets is vervelender dan een accu met een slecht uithoudingsvermogen. Niet alleen de accuduur van een enkele acculading is belangrijk, maar ook de totale levensduur van de accu. Wij geven u tien optimalisatietips.

    Tip 1 - Vermijd een lege accu

    Om de levensduur van een accu te maximaliseren, is het allereerst van belang dat u hem niet te vaak helemaal leeg laat lopen. Het is beter om de accu leeg te laten lopen tot 20 procent. Verschillende merken bieden ook software aan waarmee u ervoor kunt zorgen dat de accu nooit helemaal tot 100% opgeladen wordt. De Lenovo Power Manager is daar een goed voorbeeld van, maar Dell en Samsung bieden ook soortgelijke software aan. Verder zijn er ook laptops die uit zichzelf nooit tot 100% laden, maar daar net onder blijven steken.

    Tip 2 – Maak gebruik van spaarstand

    Het display van uw laptop verbruikt veel energie. Dim daarom het licht via de brightness knoppen op uw toetsenbord en gebruik een energiespaarstand om de laptop na een korte tijd in hibernate (winterslaap) of stand-by te laten overgaan.

    Tip 3 - Schakel Bluetooth en indien mogelijk Wi-Fi uit

    Het display van uw laptop verbruikt veel energie. Dim daarom het licht via de brightness knoppen op uw toetsenbord en gebruik een energiespaarstand om de laptop na een korte tijd in hibernate (winterslaap) of stand-by te laten overgaan.

    Tip 4 - Gebruik zo weinig mogelijk externe apparatuur

    USB-poorten kunnen veel stroom vragen. Beperk dus het aantal aangesloten externe apparaten zoals printers, muizen, speakers, koptelefoons en USB-sticks.

    Tip 5 - Sluit overbodige programma’s

    Op uw laptop maakt u waarschijnlijk gebruik van verschillende programma’s tegelijk. Voordat u het weet staan er tientallen programma’s open die u niet gebruikt. Denk maar aan internetbrowsers, media players en downloads. Sluit al deze programma’s af zodat u de last op de processor zo laag mogelijk houdt.

    Tip 6 - Schaf een extra batterij aan

    Batterijen verslijten, dat is een feit. Na enkele jaren is het leven van de batterij dikwijls gedaald tot 60 procent. Met een tweede accu verkleint u dat risico enorm. Het is niet alleen energiebesparend, maar ook uiterst handig om in het bezit te zijn van een extra batterij.

    Tip 7 - Kalibreer uw accu

    Het komt wel eens voor dat een laptop de acculading onjuist weergeeft. De oplossing is om de accu te kalibreren. Dit doet u door de laptop volledig op te laden, vervolgens volledig te laten ontladen en tot slot weer op te laden. Zo weet de laptop weer wat de juiste lading van de accu is. Zet voor het kalibreren alle energiebesparende opties uit en doe het niet vaker dan nodig vanwege het negatieve effect van volledige ontlading.

    Tip 8 - Vervang uw accu

    Als uw laptop voorzien is van een makkelijk vervangbare accu en u gebruikt uw laptop vooral thuis, dan kunt u de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt. Zo wordt de levensduur van de accu verlengd. Bewaar de accu altijd op een koele en droge plek.

    Tip 9 – Let op de temperatuur

    Hele hoge en hele lage temperaturen zijn niet goed voor een accu. Laat een laptop in de winter, wanneer het erg koud is, bijvoorbeeld niet in de auto liggen.

    Tip 10 - Berg nooit een volle accu op

    Tot slot: berg nooit een volledig opgeladen accu op. Als u uw laptop een maand of langer niet gebruikt, zorg er dan voor dat de accu bij voorkeur voor ongeveer 40 procent is opgeladen. Wanneer u een volle accu opbergt, vergroot u de kans op het verlies van capaciteit.

     

    19.5V 9.2A laptop adapter voor VGP-AC19V56

    DELL T54FJ voor Dell Latitude E6420 E6520 Li-ion 60WH 11.1V

    UJ260 For Panasonic 12.7mm SATA Tray Load Blu-ray BD DVD Burner Laptop Drive

    A00390 laptop adapter voor Philips A00390/RQ310/311/330 S301 S512

    LXE 161376-0001 voor Honeywell LXE MX8 MX8A380BATT Handheld Scanner Li-ion 3390mAh 3.7V

    BOSE 061384 061385 voor BOSE SOUNDLINK Mini serie Li-ion 2230mAH/17Wh 7.4V

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Goedkope 4400mAh/48.00Wh Batterij Voor FUJITSU LifeBook AH532 Vervanging FMVNBP213, koop Kwaliteit Afstandsbedieningen rechtstreeks van Leveranciers van China: 4400mAh/48.00Wh Batterij Voor FUJITSU LifeBook AH532 Vervanging FMVNBP213.

    4400mAh/48.00Wh Vervanging Batterij Voor FUJITSU LifeBook AH532 FMVNBP213

    Home > FUJITSU laptop accu > accu FUJITSU FMVNBP213 > ac adapter

    Batterij FUJITSU FMVNBP213

    • Batterijcapaciteit: 4400mAh/48.00Wh
    • Batterijvoltage: 10.80V

    partnummers:

    modellen:

    FUJITSU
    Fujitsu LifeBook A532,
    Fujitsu LifeBook AH532,
    Fujitsu LifeBook AH532/GFX

    Deze Nieuw FUJITSU FMVNBP213 laptop accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Hoogwaardige accu voor uw FUJITSU LifeBook AH532s.
    De beste accukeuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Het kan natuurlijk ook zijn dat door het vele gebruik, de accu sterkte is verloren. Dit kan ook een goede reden zijn voor een nieuwe accu.
    Een extra batterij kan handig zijn voor het geval jij bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of een lange wandeling maakt.
    Dan zorgt een extra opgeladen accu ervoor dat jij altijd bereikbaar blijft.
    biedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.

    Wij verzenden naar de Laptop accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

    IT: http://www.ebatteria.it/batteria-fujitsu-FMVNBP213-2133.htm
    JP: http://www.denchiya.org/fujitsu-FMVNBP213-pc-battery-2133.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/fujitsu-FMVNBP213-2133.htm
    DE: http://www.akkusmir.de/fujitsu/FMVNBP213-laptop-akku/2133
    FR: http://www.ruebatterie.fr/fujitsu-FMVNBP213-batterie-1717.htm
    ES: http://www.portatil-bateria.es/FUJITSU-FMVNBP213-baterias-4400mAh/48.00Wh-2133.htm
    US: http://www.outeccbattery.com/4400mah-48-00wh-fujitsu-lifebook-ah532-replacement-battery-fmvnbp213-fpcbp331-10-80v.html
    RU: http://twobattery.com/FMVNBP213-battery-FUJITSU-b2133.htm

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire