• Hoeveel procent batterij heb jij op dit moment? Of wist je het stiekem al voordat deze vraag gesteld werd? Ik ben altijd erg goed op de hoogte van het accu-percentage van mijn smartphone. Iets te goed, om eerlijk te zijn. De frustratie die iedereen wel eens (of heel vaak) heeft, is dat die telefoons zo snel leeg zijn. Daarom wat tips om zoveel mogelijk batterij te sparen!

    Zet de helderheid van je telefoon lager

    Hoe hoger de helderheid, hoe beter je op je smartphone kan kijken, maar ook: hoe meer batterij het je kost! Zet voor een lager energiegebruik de helderheid van je scherm zo laag mogelijk, dat kan zo een paar procent per dag kosten.

    Zet ongebruikte services uit

    Heb je geen bluetooth nodig? Zet het uit! Maak je even geen gebruik van internet? Zet je 3G en WiFi functie dan ook op offline. Het zoeken naar een goede 3G- of WiFi-verbinding kan je ontzettend veel batterij kosten. Locatievoorzieningen, automatische synchronisatie en push-notificaties zijn ook voorbeelden van services die veel van je accu vragen. Heb je ze niet nodig? Uitzetten die hap!

    Ruim af en toe eens goed op

    Hoe voller je opslagruimte, hoe meer energie het je smartphone kost. Zet dus regelmatig je foto’s en video’s over op je PC of laptop, verwijder ze van je telefoon of zoek ze uit! Wat je ook kan doen is het cachegeheugen wissen: dat is een tijdelijk geheugen wat linkjes, afbeeldingen en dergelijke van websites bewaard, zodat de website een volgende keer sneller geladen is. Ook geldt dat voor je internet-cookies en geschiedenis. Onnodige apps verwijderen is trouwens ook een goede tip, je zal vast een heleboel apps op je telefoon hebben staan die je amper tot nooit gebruikt. Anders ik wel! Leeg en organiseer je telefoon op deze manieren dus zo nu en dan, dat ruimt lekker op én het het helpt dus zeker mee om langer te doen met je batterij.

    Verwijder je Facebook app

    Het Britse dagblad The Guardian deed onderzoek naar de Facebook app en kwam erachter dat je gemiddeld 15% accu per dag overhoudt als je niet via de Facebook app, maar via Safari het sociale medium gebruikt. Maar ook als de Facebook app niet gebruikt werd, kostte het de telefoon meer batterij en opslagruimte! De app kan namelijk tot wel 500 mb aan opslag innemen. Verwijder dus de Facebook app en spaar tot wel 15% accu per dag!

     

    ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

    DA-50F25 laptop adapter voor LG NB3740 S34A1-D Sound Bar

    PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW

    DELL FV993 PG6RC voor DELL Precision M4600 M6600 serie

    MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official

    ASUS A32-F82 voor Asus K40 K40E K50 K51 K60 F82 K61F83S K6C11

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • Is de batterij van jouw telefoon ook zo snel leeg? Vroeger was het normaal om je telefoon maar één keer in de week op te laden. Tegenwoordig hopen we dat ’s nachts opladen genoeg is en dat we het redden tot de volgende mogelijkheid om onze telefoon te voorzien van elektriciteit. Heb jij ook altijd je oplaadkabel bij? Of misschien zelfs een extra batterij? Lees deze handige tips om de batterijduur van je smartphone te verlengen!

    Telefoons moeten steeds platter, met groter scherm, meer mogelijkheden hebben en vooral lang meegaan. Alleen bij het laatste punt schijnen fabrikanten moeite te hebben. Door het draaien van zware apps, je smartphone die de hele dag naar WiFi en een GPS signaal zoekt, de foto’s die je af en toe schiet en de constante aanwezigheid op social media heeft onze telefoon het niet makkelijk. Ongemerkt staan er vaak en veel energieslurpers aan en is de batterij van je telefoon snel leeg.

    Tip 1: controleer wat het meeste stroom vreet

    De Android Smartphones hebben een optie waar je ziet waar en hoeveel procent van je batterij naartoe gaat. Staat er een app tussen die je eigenlijk niet of nauwelijks gebruikt maar die wel een groot deel van je batterij opslurpt, verwijder deze dan of zorg dat de app niet meer ongewenst draait. Dit stel je gewoon in bij de instellingen van de app zelf.

    • Android: ga naar instellingen > batterij

    iPhones hebben deze functie niet. Wel zijn er diverse apps te downloaden die het batterijgebruik registreren. Er is ook een andere optie om te kijken of er een stroomvreter actief is. Dat doe je door de volgende stappen te doorlopen:

    1. Ga naar instellingen > algemeen > gebruik.
    2. Onderin zie je twee tijden staan: gebruik en stand-by. Noteer de tijden die hier bij staan.
    3. Zet vervolgens je telefoon vijf minuten op stand-by.
    4. Controleer de tijden.

    Als het goed is is de stand-by tijd met 5 minuten gestegen. De gebruikstijd mag met maximaal 1 minuut gestegen zijn. Is dit meer, dan is er een stroomvreter actief. Deze kun je achterhalen met een app die je batterijgedrag registreert.

    Tip 2: pushberichten van social media, mail en andere apps terugdringen

    Check jij om de 5 minuten je mail? Grote kans dat je dat niet doet. Er is dus geen enkele reden om je telefoon dat automatisch te laten doen. Dit kost onnodig veel energie en is een ware stroomslurper. Er is niets mis mee om je e-mail elk uur één keer op te halen in plaats van twaalf keer per uur. Hetzelfde geldt voor social media en spelletjes. Ben je niet zo actief op Twitter of Facebook? Limiteer het aantal keer dat deze apps informatie ophalen. Bovendien is het ook mogelijk om handmatig berichten op te halen.

    Tip 3: schakel alles uit wat zoekt

    Als jouw telefoon ook snel leeg is, dan is er een grote kans dat je veel te veel aan hebt staan wat constant naar een signaal zoekt. Schakel alles wat zoekt naar een signaal uit als je het niet nodig hebt. Dit zijn onder andere WiFi (heb je die nodig als je in de bus zit?), bluetooth en GPS en daarmee locatievoorzieningen.

    Tip 4: weg met onnodige “live” screensavers en wallpapers

    Heb jij een app op je homescreen staan die je Twitterfeed live bijhoudt? Vast en zeker heel handig, maar kost ook ongelooflijk veel stroom. Hetzelfde voor bewegende achtergronden.

    Tip 5: helderheid

    Vaak is de batterij snel leeg door de helderheid van het scherm. Haal de helderheid van je scherm flink omlaag. Kies bij de iPhone Instellingen > Helderheid en achtergrond en sleep de schuifknop naar links om het scherm te dimmen. Ook vind je hier de optie om de helderheid van je telefoon automatisch in te stellen. Bij een Android ga je naar instellingen > display > helderheid.

    Tip 6: niet storen of vliegtuigmodus

    Ga je op de koffie bij oma? Dan heb je je smartphone echt niet nodig. Zet je telefoon in ‘niet storen’ modus, zo hoeft je scherm niet steeds op te lichten bij nieuwe notificaties. Of nog beter: zet je telefoon in vliegtuigmodus. Zet je je smartphone altijd in de vliegtuigmodus dan gaat hij zeker drie dagen mee. Sport je een uur of heb je twee uur les, dan heb je je telefoon niet nodig en ben je ook niet bereikbaar. Zodra je hem uit de vliegtuigmodus haalt komen je gemiste oproepen en berichten evengoed binnen. Zo voorkom je dat je telefoon snel leeg is.

    Verder moet je zorgen dat je telefoon niet te heet of te koud wordt. De ideale temperatuur voor een telefoon is tussen de 0 en 35 graden Celsius. Zit je buiten deze temperaturen dan kan het de batterij van je smartphone aantasten. Ben je van plan om je telefoon een tijdje niet te gebruiken? Zorg dat de smartphone opgeladen is tot 50% van de batterij voordat je hem uitzet.

    Mythes

    Tegenwoordig is het niet meer zo dat je de batterij van je smartphone eerst helemaal leeg moet laten lopen om hem niet ‘lui’ te maken. De nieuwe Li-Ion batterijen hoeven niet helemaal te ontladen, dit is zelfs slecht voor ze. Je kunt beter de telefoon opladen als de batterij nog enigszins opgeladen is. Ook is het geen probleem om de telefoon ’s nachts aan de lader te hangen. Smartphones heten niet voor niets smartphones. Moderne intelligente apparaten ‘weten’ wanneer de batterij volledig opgeladen is.

     

    ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

    DA-50F25 laptop adapter voor LG NB3740 S34A1-D Sound Bar

    PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW

    DELL FV993 PG6RC voor DELL Precision M4600 M6600 serie

    MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official

    ASUS A32-F82 voor Asus K40 K40E K50 K51 K60 F82 K61F83S K6C11

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter LG LCAP31 voor LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor.

    Lader voor LG LCAP31 – Laptop-oplader voor LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Adapter Charger

    http://www.batterij-pc.nl/adapter-LCAP31-34UM94-34UM95-178717.htm

    Lader voor LG LCAP31 – Laptop-oplader voor LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Adapter Charger

    Ingangsspanning:100 - 240V, 50/60 Hz, 2.0A UOutput voltage:19V 7.37A / 140W Merknaam:LG Nieuw en lage prijs LG LCAP31, vervangende Laptop adapters. Deze LG LCAP31 charger 19V 7.37A / 140W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter voor LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor 
    Adapter Part Numbers:

    DC Tip Size: 6.5mm x 4.4mm With Center Pin
    Outlet: 3-prong

    LCAP31, EAY62949001 EAY63128701

    Modellen:

    LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor
    34UM94, 34UM95, 34YM95C, 45UM94-P, 34UM94-PD, 34UM95-P, 34UM95-PD, 34UM95-PE, 34UC87, 34UC87M, 34UC97, 34UC97C

     

    IS MIJN LG LCAP31 ADAPTER KAPOT?
    Wanneer uw LG LCAP31 laptop- oplader niet meer goed werkt is dit heel vervelend. In de meeste gevallen kunt u hierdoor niet meer normaal gebruik maken van uw laptop. Hieronder leest u welke stappen u kunt doorlopen om te achterhalen of uw adapter kapot is of dat er mogelijk een ander defect is dat u kunt oplossen. In sommige gevallen kunt u eenvoudig een ander onderdeel vervangen zonder dat u een adapter hoeft aan te schaffen.
    Welke melding geeft het besturingssysteem?
    Om een goede diagnose te stellen is het belangrijk te kijken welke informatie Windows (of desnoods een ander besturingssysteem) geeft. Dit is meestal de eerste aanwijzing of uw LG adapter kapot is. Wanneer uw laptop nog aan gaat kunt u rechtsonderin met uw muis over het batterij-icoon voor aanvullende informatie. Sluit de adapter aan en zorg dat de accu in de laptop zit. Meestal geeft Windows één van de volgende meldingen:
    Aan netstroom, accu wordt opgeladen
    >> Accu en adapter zijn beide in orde
    Volledig opgeladen
    >> Accu en adapter zijn waarschijnlijk beide in orde
    Aan netstroom, accu wordt niet opgeladen
    >> Probleem zit meestal in de accu / batterij
    % resterend
    >> Probleem zit meestal in de laptop- oplader
    Overweeg de accu te vervangen
    >> De accu dient vervangen te worden
    Vooral wanneer de laptop alleen een resterend accu percentage aangeeft en ook niet het icoon van een stekker aangeeft is waarschijnlijk de adapter defect. Het icoontje zou namelijk altijd een batterij en een stekker moeten zijn indien de accu geplaatst is en de adapter is aangesloten. Tevens zou de tekst ‘Aan netstroom’ altijd aanwezig moeten zijn zolang de adapter op de laptop is aangesloten. Zo niet, dan is waarschijnlijk uw adapter kapot. U leest hieronder verder hoe u het probleem van de adapter verder vast kunt stellen. Blijkt uit bovenstaande overzicht dat u een vervangende accu nodig? Kijk dan op onze batterij-pc.nl. Hierop vindt u alle gangbare accu’s voor de goedkoopste prijs online.
    Verwijder de accu en test met alleen de LG LCAP31 laptop- oplader
    Indien de laptop helemaal niet meer aangaat of de bovenstaande stappen geen uitsluitsel hebben gegeven, kunt u proberen om de laptop op te starten zonder accu. De meest laptops hebben accu’s die eenvoudig te verwijderen zijn uit de laptop. U vindt op de onderzijde van de laptop één of twee schuifjes die u opzij kunt doen waarna u de accu uit de laptop kunt tillen. Verwijder de accu en sluit de adapter aan en kijk of de laptop dan aan gaat. Doet de laptop nog steeds helemaal niks en gaat er ook op de laptop geen enkel lampje branden? Dan is waarschijnlijk uw adapter kapot.
    Gaat de laptop zonder accu wel aan dan is niet uw adapter kapot maar blokkeert uw accu waarschijnlijk het systeem en heeft u een vervangende accu nodig. U vindt een accu voor vrijwel ieder laptop model op onze batterij-pc.nl.
    Werkt het indicatielampje op de adapter?
    De meeste adapter zijn uitgerust met een indicatielampje dat aangeeft of de adapter correct werkt. Dit lampje hoort aan te gaan wanneer u de adapter op de stroom aansluit. Indien dit lampje niet aangaat is de adapter kapot of zit er een defect in de stroomtoevoer. Om de stroomtoevoer als oorzaak uit te sluiten, raden we aan een ander stopcontact en zo mogelijk een ander netsnoer – indien van toepassing – te gebruiken. Veel adapters gebruiken universele netsnoeren, dus u kunt een netsnoer van een andere, werkende adapter uitproberen om te kijken of de adapter dan wel werkt.
    Werkt de adapter correct met een ander netsnoer? Dan is waarschijnlijk uw netsnoer defect. Een dergelijk netsnoer kunt u bij een bouwmarkt of electronicazaak krijgen.
    Gebruik een multimeter
    Een multimeter is een apparaat waarmee u de spanning en stroomsterkte van de adapter kunt uitlezen. Hiermee kunt u dus meten of de adapter nog de juiste spanning levert. Bij de meeste adapters is de binnenkant de positieve en de buitenkant van de plug de negatieve pool. U kunt dit ook zien op het label onderop de adapter. Wanneer u de multimeter op de juiste punten van de adapter aansluit zou er een spanning te lezen moeten zijn. Het exacte voltage vindt u terug op het label op de onderkant van de adapter. Adapter Bestellen
    Indien u de multimeter juist heeft gebruikt en de adapter geeft geen of een afwijkende spanning dan is de LG LCAP31 adapter kapot. Indien de adapter een te hoge of te lage spanning geeft raden we u aan de adapter direct weg te gooien en niet meer aan te sluiten op uw laptop. Een onjuiste spanning kan schade aanbrengen aan uw laptop. Indien dit het geval is heeft u een nieuwe adapter nodig.
    Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [Nederland, Italië, Polen, Duitsland, Frankrijk, Spanje, VSA en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

    NL:Lader voor LG LCAP31 – Laptop-oplader voor LG
    IT: LCAP31 portatili adattatore per LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Charger
    JP: LCAP31 互換ノート用ACアダプター LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Charger
    PL: Zasilacze do LG LCAP31
    DE: LCAP31 LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor ladegerät Netzteile/Adapters
    ES: Adaptador: LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Charger
    US: Charger Adapter and Cord for LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Charger
    RU: LCAP31 сетевой адаптер зарядные устройства для LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor Charger

    Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Hoge kwaliteit LG EAY62949001 Laptop Adapter,100% nieuw,12 maanden garantie.

    140W EAY62949001 Laptop Adapter LG 34YM95C 45UM94-P 34UC87 34UC87M

    Home > LG adapter > LG EAY63128701 EAY62949001 laptop adapters

    • Batterijcapaciteit: 100 - 240V, 50/60 Hz, 2.0A
    • Batterijvoltage: 19V - 7.37A, 140W
    • Grootte: 6.5mm x 4.4mm With Center Pin

    140W EAY62949001 Laptop Adapter LG 34YM95C 45UM94-P 34UC87 34UC87M

    Laptop Adapter geschikt voor de LG EAY62949001 . CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze LG EAY62949001 adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw originele LG EAY62949001 adapter. Deze adapter is voorradig en kan direct geleverd worden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00, dan wordt de adapter vandaag nog verstuurd en morgen geleverd.

    Deze LG 34YM95C 45UM94-P 34UC87 34UC87M laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    DC Tip Size: 6.5mm x 4.4mm With Center Pin
    Outlet: 3-prong

    LCAP31, EAY62949001 EAY63128701

    Deze LG 34YM95C 45UM94-P 34UC87 34UC87M laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor
    34UM94, 34UM95, 34YM95C, 45UM94-P, 34UM94-PD, 34UM95-P, 34UM95-PD, 34UM95-PE, 34UC87, 34UC87M, 34UC97, 34UC97C

    Tips voor veilig gebruik van uw EAY62949001 Laptop Adapter :

    De volgende tips zijn belangrijk voor veilig gebruik en zorgen voor maximale prestatie van uw adapter :

    • Voorkom deze situatie door het niet mogelijk de adapter te buigen op elk punt in de buurt van de laptop . Waakzaam over dit kan voorkomen , of voor extra veiligheid , kan de kabel worden versterkt met een popsiclestok en tape.

    • De Adapter , gemakkelijk geïdentificeerd als de box in het midden van de stroomkabel kan worden vernietigd door oververhitting . Zorg ervoor dat u te beschermen tegen deze door ervoor te zorgen dat de Adapter niet wordt bedekt of direct naast geplaatst om de laptop . Luchtstroom zal de Adapter afkoelen tot een duurzaam niveau , maar het voorkomen van contact met de lucht zal snel oververhit raken en bak de elektronica in het vak . Voorkom Schade .

    • Er zijn andere middelen van beschadiging van een lichtnetadapter die moeten worden vermeden . Zorg ervoor dat de adapter te gebruiken in veilige plaatsen waar het geen struikelblok vormen . De plotselinge druk toegepast wanneer iemand struikelt over de kabel van de adapter en de laptop kan beschadigen .

    • Bij gebruik van een universele laptop voeding , is het essentieel om de juiste spanning te identificeren . Met behulp van spanning die te laag is kan dwingen de laptop te berusten deels op de batterij . Teveel spanning kan de batterij vernietigen .

    • Net als alle elektronica , power adapters zijn gevoelig voor waterschade en dienovereenkomstig moeten worden beschermd . Wees voorzichtig bij het gebruik van de adapter rond wateren of zelfs drankjes . Contact met te veel water kan schokken of kortsluiting veroorzaken . Een kortsluiting in de kabel kan een stroomstoot die kan zeer schadelijk zijn voor de laptop veroorzaken.

    • Gebruik nooit apparaten in een omgevingstemperatuur van 60° C (140F) of hoger.

    • Zorg dat uw apparaat altijd voldoende mogelijkheid heeft om af te koelen. Dek nooit uw apparaat af en zorg dat ventilatieroosters altijd vrij zijn. Zet een notebook altijd op een stevige vlakke ondergrond. Het is niet aan te raden een notebook op schoot of een stoel of bank neer te zetten.



    IT: http://www.ebatteria.it/adattatore-EAY63128701-EAY62949001-178718.htm
    JP: http://www.denchiya.org/adapter-EAY63128701-EAY62949001-1775337.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/zasilacze-do-laptopow/lg-EAY63128701-178680.htm
    DE: http://www.akkusbo.de/LG/Netzteil-Adapter-EAY63128701-1775240.html
    ES: http://www.portatil-bateria.es/EAY63128701-EAY62949001-adaptador-a191853.htm
    US: http://www.outeccbattery.com/charger-adapter-and-cord-for-lg-34-inch-ultra-wide-qhd-monitor-led.html
    RU: http://twobattery.com/EAY63128701-EAY62949001-a1775335.html

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Deze LG EAY63128702 Laptop Adapter is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. Elke adapter in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze LG EAY63128702 adapter.

    LG EAY63128702–19V 3.42A 65W oplader voor LG LCAP31 34UM94 34UM95

    Home > LG adapter > LG 140W laptop adapters

    • Batterijcapaciteit: 100 - 240V, 50/60 Hz, 2.0A
    • Batterijvoltage: 19V - 7.37A, 140W
    • Grootte: 6.5mm x 4.4mm With Center Pin

    LG EAY63128702–19V 3.42A 65W oplader voor LG LCAP31 34UM94 34UM95

    Deze LG LCAP31 34UM94 34UM95 Models laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    DC Tip Size: 6.5mm x 4.4mm With Center Pin
    Outlet: 3-prong

    LCAP31, EAY62949001 EAY63128702

    Deze LG LCAP31 34UM94 34UM95 Models laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    LG 34-Inch Ultra Wide QHD Monitor
    34UM94, 34UM95, 34YM95C, 45UM94-P, 34UM94-PD, 34UM95-P, 34UM95-PD, 34UM95-PE, 34UC87, 34UC87M, 34UC97, 34UC98C

    Is mijn LG EAY63128702 laptop-oplader kapot?
    Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?

    Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
    Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
    Soms heeft de LG EAY63128702 laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere EAY63128702 adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector. 
    wat doet de LG EAY63128702 laptop adapter eigenlijk?
    Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv’s, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe LG EAY63128702 adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops. 
    Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in ‘stukjes te hakken’ (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam ‘schakelende’ voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
    Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
    Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [Nederland, Italië, Polen, Duitsland, Frankrijk, Spanje, VSA en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

    NL: http://www.batterij-pc.nl/adapter-140W-178719.htm
    IT: http://www.ebatteria.it/adattatore-140W-178719.htm
    JP: http://www.denchiya.org/adapter-140W-1775338.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/zasilacze-do-laptopow/lg-140W-178681.htm
    DE: http://www.akkusbo.de/LG/Netzteil-Adapter-140W-1775241.html
    ES: http://www.portatil-bateria.es/140W-adaptador-a191854.htm
    US: http://www.outeccbattery.com/charger-adapter-and-cord-for-lg-lcap31-34um94-34um95.html
    RU: http://twobattery.com/140W-a1775336.html

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire